2777
2789

عزیزم من هفته های آخر بارداری یخچال جابجا کردم...انقد شکمم خورد به درودیوار چون یه جا بند نمیشم ..الانم پسرم یکسالشه ..حالا یه چسب خورده به شکمت فک میکنی اتفاقی میفته؟؟ اون بچه تو کیسه آبه چیزیش نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هفته های آخر بارداری یخچال جابجا کردم...انقد شکمم خورد به درودیوار چون یه جا بند نمیشم ..ال ...

عزیزم بخدا آنقدر گریه کردم دارم از نگرانی میمیرم از اول بارداری کلی اتفاق برام افتاده . آخه از این چسب کوچیکه ها نبود. چسب نواری پهن ها . از دستش ول شد خورد به شکمم کنار ناف 

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین

عزیزم من هفته های آخر بارداری یخچال جابجا کردم...انقد شکمم خورد به درودیوار چون یه جا بند نمیشم ..ال ...

خدا پسرتو و نگهداره عزیزم

واقعا شکمت جایی میخورد ؟؟؟ سونو نمیرفتی ؟؟؟ 

.میدونم خوندم گفتی چسب پهن..ولی اون بچه تو کیسه آبه .مثل آبی که تو بادکنک باشه ..اصلاااا نگران نباش

حالا یه هفته پیش یه دوستی دارم چند ساله رفیقیم بعد این دستاس لکه های سفید داره نمی‌دونم پیسی هستش یا نه فقط لکه سفید داره من و بیرون دید چند دقیقه پیش هم بودیم میگم نکنه برای بچه ام چیزی بشه ؟؟؟ واگیر داشته باشه