2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید آلرژی بچه تون خوب شد 

علائمش چیا بود ک فهمیدید آلرژی داره

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

سلام ببخشید آلرژی بچه تون خوب شد علائمش چیا بود ک فهمیدید آلرژی داره

از ۴ماهگی بیقراری شدید داشت دونه میریخت رو سینه فهمیدیم الرژی ب پروتئین گاوی داره اونو رعایت کردیم با شیر خشک خوب شد 

از یه سالگی تو غذاهاش گوجه ریختم و متوجه حساسیت نشدم همش داخل مقعدش قرمز بود و گریه ها و بیتابی زیاد داشت دکتر میگفت باید بفهمی از چیه اما متوجه نشدیم 

هی شدید تر شد تمام بدنش کهیر زد 

۲سالگی تست دادم فهمیدم ب گوجه روغن زیتون و زیتون و گرد و غبار و جنس لباس حساسه 

هنوز هم اگه موارد حساسیت بهش بخوره اذیت میشه 

زادیتن خارجی  و پودر مونته لوکاست موقعی ک حساسیت میده خیلی کمکش میکنه

از ۴ماهگی بیقراری شدید داشت دونه میریخت رو سینه فهمیدیم الرژی ب پروتئین گاوی داره اونو رعایت کردیم ب ...

من پسرم ۳۵ روزشه 

از ۲۰ روزگی جوش میزد صورتش فقط صورتش بود 

نه دفع خلطی داره نه معقدش قرمز هیچ علائمی دیگه نداره 

ولی رفلاکس داره 

بردم ی دکتر اطفال فقط از رو جوشا گفت آلرژیه دو هفته اس شیر خشک اچ آ میدم 

الان جوشا دو سه روزه رفتن 

حس میکنم آلرژی نبوده نمیدونم چیکار کنم همون شیر رو ادامه بدم یا قطعش کنم‌

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ن بده قطع نکن

ششما چ شیر خشکی دادی

ششما چ شیر خشکی دادی

آپتامیل اچ آ بود فک کنم بعد شیش ماه دوباره معمولی بده ببین چطوره 

من گاهی شیر دیگه ای باهاش قاطی میکردم ب خاطر وزن گیری بهتر تروویتال خیلی شیر خوبیه 

گاهی یه پیمونه ازش میریختم روزی یبار