2777
2789
عنوان

شوهرم همه چیو میزنه اسم مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 39 پست
خودشم خسته شده

چه فایده. با این کاراشون خودشونو از چشم میندازن بعدا هر کاریم برا ادم بکنن دیگه فایده نداره.  اینجور ادما اصلا نباید ازدواج کنن.  البته من دلم از شوهر خودم پره اونو میگم. مال شما رو نمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من خونه خرید زد به اسم مادرش من چیزی نگفتم دست پیش را گرفت گفت مالمه اختیارش را دارم دلم خواسته بزنم به اسم مادرم منم گفتم کار خوبی کردی چون منم همزمان شما ارث پدرم را زدم به اسم داداشهام مالم بود اختیارش را داشتم هیچی دیگهههههه😁😁😁😂😂😂

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خب تک فرزند بود؟

ن بابا ۸ تا بچن فقط این زده بود نمدونم فازش چی بود

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

اون مرد نامردی که به زن خودش اعنماد نداره و روا نداره حقشه مالشو بخورن

البته زنش هم گذاشت تو کاسه اش جدا شد. مهریه اونم داره میده. نابود شد بیچاره.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

شوهر من میخاست شریکی با پدرش زمین بخره و چندتا سکه هم داشت که گذاشته بود خونه پدرشوهرم

جوری شستشوی مغزیش دادم که نه زمینو خرید و نه دیگه سکه ها رو گذاشت اونجا

گفتم خدای نکرده تو چیزیت بشه حق بچه هاتو برادرات میخورن و به من میگن مدرک بیار که مال شما بوده

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

شوهر من خونه خرید زد به اسم مادرش من چیزی نگفتم دست پیش را گرفت گفت مالمه اختیارش را دارم دلم خواسته ...

ببخشید عزیزم ولی ارثت رو خودت میگرفتی خرج میکردی، چرا گل به خودی زدی آخه😂

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

متاسفانه شوهرت بهت اعتماد نداره تو زندگی که شریک زندگیت بهت اعتماد نداره باید فاتحشو خوند به نظرم زیاد تلاش نکن مگر اینکه اونقدر سیاست داشته باشی بتونی نظرشو جلب کنی ولی تو که به خاطر خونه و ماشین زنش نشدی پس زندگیتو بکن