2777
2789
عنوان

چون خواهر شوهرم حامله س من از بچه آوردن منصرف شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 71 پست
😐فکر کن ده سال دیگه افسوس بخوری چرا بچه دار نشدی بعد با خودت بگی به جاش خواهرشوهر بهم نگفت تقلید کا ...

دقیقا همینه 

نمیدونم چرا همش به فکر بچه ی سومم 

با خودم میگم بیخیال بابا 

مگه این دو تا چه گلی به سرت زدن به غیر از درد سر 

برو باشگاه برو دماغت عمل کن برو مسافرت برو خوش بگذرون 

ولی بعد ته دلم میگم نکنه بعدا حسرت بخورم که کاش یه بچه دیگه داشتم

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قباشم دو دل بودم برا آوردن بچه سوم حالا دیگه مطمئن شدم فقط نمیدونم چرا ته دلم یه کم دلم یه بچه ی دیگ ...

بچه هات چند سالشونه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دقیقا همینه نمیدونم چرا همش به فکر بچه ی سومم با خودم میگم بیخیال بابا مگه این دو تا چه گلی به سرت ز ...

شوهرت راضیه؟شوهر من واسه دومی راضی نمیشه 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
قباشم دو دل بودم برا آوردن بچه سوم حالا دیگه مطمئن شدم فقط نمیدونم چرا ته دلم یه کم دلم یه بچه ی دیگ ...

بچه هات چند سالشونه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

احساستو درک میکنم 

چون منم برای دومی قصدم بود بعد از عروسی خواهرشوهرم بیارم، یهو متوجه شدم چندماه بعد عروسیش داره اقدام میکنه.  و زودبچه میخواست.  خیلی نگران این فکر و حرف بودم.  ولی خب تصمیم خودم مهمتر بود. 

و خداروشکر من ماه دوم از دوره اقدامم باردار شدم.  و خب نگاه ناراحت کننده اش رو متوجه شدم چون چندماه بود تو اقدام بود و خب هنوز قسمتش نشده بود.و کلی دعاش میکردم که اینم خیلی منتطر نمونه،  دیگه ماه. 7.8بارداریم بود که خبر حاملگیشو شنیدم.  

🤭فاصله بچه هامون 4ماهه.  

بنظرم تصمیم خودت مهمترین چیز باشه.  و سعی کن قبلش پیش زمینه اش رو جلوشون مطرح کنی به صورت غیرمستقیم.  که بفهمن از قبل نظرت بوده سومی رو بیاری.  که یهو شوک نشن 😅و برات برن تو قیافه.  

چون من از قبلش میدونستن دومی رو قصدمه.  و خداییش همه خانواده شوهرم خیلی خوشحال شدن. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

توی این وضعیت ........

خودتو مدیون اون طفل معصوم نکن دوتا کافیه خدا برات نگه داره 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞