2777
2789

من دو تا بچه دارم 

امسال میخواستم سومی رو بیارم 

اون یکی داره و الان حامله س میخواد دومی رو بیاره 

من دیگه روم نمیشه بچه بیارم چون فکر میکنه به خاطر تقلید یا چشم و هم چشمی با اون منم سومی رو آوردم 

همینجوریشم فکر میکنه من از اون تقلید میکنم

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

خیلی جدید بود  

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکر نباش تا دوسال دیگه هم بیاری همین حرفو میزنن 

پس بیخیال زندگیتو بخاطر افکارردیگران تغییر نده 

تو هم بگوش انگار از رو بچه قبلی من اوردی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بعضیا ازین فکرا میکنن دگولی نظری ندارم شما چیکار کنی

قباشم دو دل بودم برا آوردن بچه سوم 

حالا دیگه مطمئن شدم 

فقط نمیدونم چرا ته دلم یه کم دلم یه بچه ی دیگه میخواد 

دوست داشتم یه دختر داشته باشم

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
قباشم دو دل بودم برا آوردن بچه سوم حالا دیگه مطمئن شدم فقط نمیدونم چرا ته دلم یه کم دلم یه بچه ی دیگ ...

هروقت شرایطشو داشتی اقدام کن به حرف بقیه هم اهمیت نده 

دیگران درهرصورت حرف خواهند زد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خدایی این همه بچه برای چیتونه تو این شرایط و زندگی

بچه ت چه اینده ای تو ایران خواهد داشت؟؟؟؟؟؟

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .