2777
2789

من تو یه ساختمون با خانواده شوهرم کلی داستان های مختلف داشتیم و هنوزم داریم شوهرمم ورشکسته شد و همه چیشو باخت  پول نداریم خونه بگیریم هیچی نداریم نه دل موندن دارم نه پای رفتن خودمم یه خانواده داغون دارم یه پدر بد اخلاق بد دل که میگه دختر طلا ق بگیره سرشو میبرم شوهرمو راضی کردم بیرون کار کنم بعد که اون راضی شد بابام گفت لازم نکرده زن میشینه خونه خیلی تو فشار روحی ام بی پولی اذیت کردن اینا کارم شده فقط قرص اعصاب خوردن یه بچه 5ساله ام دارم در مونده شدم به چه کنم چه کنم افتادم 

https://eitaa.com/salllamaty

عزیزم انشالله خیلی زود یه خونه بزرگ میخرید

دیگه امیدی نیست زندگی روی بدشو نشون من داد خیلی بد بابام بداخلاق بود به زور میزاشت حتی مدرسه برم از ترس بابام به اولین خواستگارم جواب مثبت دادم بعد اومدم تو خونه ی خودم بدترین ها برام اتفاق افتاد  دیگه نمیتونم دومم بیارم

https://eitaa.com/salllamaty

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه امیدی نیست زندگی روی بدشو نشون من داد خیلی بد بابام بداخلاق بود به زور میزاشت حتی مدرسه برم از ...

قربونت برم هنوز امیدی هست برای امید داشتن پایانی وجود نداره بد اخلاق بودن رو که فامیل ماهم پدر بسیار سخت گیری داشت خیلی در حدی که هروز داخل خونشون بود اجازه نداشت جایی بره الان خبری ازش ندارم چون فامیل خیلی دورم بود و اینا از اطرافیان شنیدم به هر حال کسی هست که پدرشو از دست داده پس با همه بدیاش قدرشو بدون میدونم باهاش کلی سختی کشیدی ولی به خوبیاش نگا کن 

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

الان خیلی تلاش کن همسرتو اقتدار بدی بهش پیام بده میدونم سختی میکشی و برای روزی خانوم گلت و بچه مون تلاش میکنی بهت افتخار میکنم و ازت ممنونم و دعا میکنم موفق و پیروز باشی

احترام بزار بهش پیشواز برو بدرقه اش کن غرورشو نشکن رئیس، آقای خونه، سلطان صداش بزن ببینه مطیع هستی و تو سختیا کنارشی تلاششو بیشتر میکنه و اعتبارت پیشش بیشتر میشه

این روزها هم میره و شادی میاد سراغتون

نمازاتو اول وقت بخون که شاه کلید حل مشکلاته

سلام اسی تو تاپیک دومم

انواع ایات و دعاهارو برای حل مشکلات

ازدواج،بخت گشایی‌،رام کردن شوهر،رزق روزی فراوان،ثروت ،بارداری ،خوب شدن بیمار ،خلاص شدن از دخالت خانواده شوهر ،قبولی دانشگاه و... گڋاشتم

دوست داشتی نگا کن