2777
2789
عنوان

آیا من خودخواهم❓️❓️

37 بازدید | 5 پست

من تک فرزندم و خیلی تنهام خودم ۱۵ سالمه مامانم ۵۵ و بابام ۶۳‌.‌..خیلی دلم میخواد یه آبجی یا داداش بیارم و رفتم به مامانم گفتم بهم گفت تو سن من دیگه غیر ممکنه ولی چند ساله پیش تخمک فریز کرده به نظرتون اگر ما با رحم اجاره‌ و تخمک مامانم یه بچه بیارم اون بچه اذیت میشه؟؟اگر خیلی پایه باشیم چی؟من خودخواهم آیا؟😓

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

یه بچه دیگه رو بدبخت نکن، برو تو اجتماع دوست و رفیق پیدا کن، برفرض محال یه بچه م بیاد تا اون بزرگ بش ...

خب چرا باید بدبخت بشه؟وقتی همه چی واسش فراهمه چرا بدبخت بشه؟؟

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا باید بدبخت بشه؟وقتی همه چی واسش فراهمه چرا بدبخت بشه؟؟

اون بچه پدرو مادر جوون میخواد فردا پس فردا رفت مدرسه هم سناش نهایتن مامان سی سیو پنج ساله داشته باشن مامان اون بچه چنسالشه؟حداقل شصت شصت و پنج سال

اون بچه پدرو مادر جوون میخواد فردا پس فردا رفت مدرسه هم سناش نهایتن مامان سی سیو پنج ساله داشته باشن ...

همین که مادرش حواسش باشه و هواشو داشته باشه خوبه(که قطعا داره)