2777
2789
عنوان

وقتتون و چطور تو خونه میگذرونین

701 بازدید | 36 پست

۴ ماهه عروسی کردم، بااینکه گاهی اوقات میرم خونه مادرم، یا مهمونی،یا باهمسرم بیرون میریم ولی خب بازم حوصلم خیلی سر میره تو خونه، آشپزی و تمیزکاری خونه فوقش دوساعت بشه،مابقی و نمیدونم چیکار کنم

روز هام تکراری شده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس آنلاین اسم بنویس یه مهارت یاد بگیر ، مثل نقاشی،  خیاطی ، مجسمه سازی ، گل سازی ، خطاطی ، طراحی سایت ، برنامه نویسی ، و .... اینا هر کدوم میتونن در آینده واسه ات یه درآمد از توی خونه بشن 

کتاب خوندن 

سریال دیدن 

نی نی سایت 

آشپزی 

مرتب کردن خونه 

چند روزی یه بار هم میرم بیرون 

و البته من با هیچکس رفت و آمد ندارم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من که ۱۳ ساعت در روز رو سر کار هستم 

بقیه روز رو هم یا تو شهرم یا تو باشگاه یا میرم خونه رعیسم  و صاحب کارم یا میرم تو مهمونی های باغ رفیقا و همکارام

کم پیش میاد برم خونه 

تو خونه هم که هستم با شوهرم و پسرم مشغولم یا دم مهمونداریم 

امشبم مهمون دارم تا یه هفته نمیتونم برم سر کار فقط برم خونه صاحبکارم یا  سر باغ پیش رفیقام و همکارام  بقیه روز رو باید در کنار مهمونا تو خونه سپری کنم

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

تو خونه نیستم اصلا تازه ساعت شش و نیم میرسم خونه از سرکار 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
کتاب خوندن سریال دیدن نی نی سایت آشپزی مرتب کردن خونه چند روزی یه بار هم میرم بیرون و البته من با هی ...

من اگه یه روز نرم بیرون افسرده میشم خوشبحالت 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
من اگه یه روز نرم بیرون افسرده میشم خوشبحالت

هر روز خسته کننده است برام

مخصوصا که من خشکی چشم هم دارم میرم بیرون بدتر میشم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️