2777
2789
عنوان

بچها حق دارم نگران باشم یا نه

383 بازدید | 31 پست

خدایی شماهم جای من بودین ناراحت نمیشدین

من دیروز پارتنرمو دیدم حس ششمم میگفت اینستاشو چک کن 

یهو گفتم گوشیتو بده گفتم پس اینستات کو گفت حذف کردم حوصلشو ندارم منم نصبش کردم گفتم سریع وارد پیجت شو 

وارد شدم دیدم با یه خانمی که مستاجرشون میشه و مطلقه هستن با دوتا بچه چت کرده راجب کرایه خونه بحث دیروز بوده

بعد اومده بود اینستارو حذف کرده بود گقت ترسیدم باز تو دعوا راه میندازی آخه چه دلیلی داره پنهان کاری؟

شما بودین خدایی ناراحت نمیشدین 

بعد اصلا چرا اینستا همو داشته باشن

براش مادری نکن............................یکدرصد بهش اعتماد نداری بیا بیرون...............اعصاب خودتو خراب نکن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شمام باشی ناراحت نمیشی ؟یعنی حق با من نیست

تا حالا یکبارم چک نکردم...................قرار باشه بره میره دیگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حساسی درسته همه حساسن ولی نباید نشون بدی که اگه کاری میکنه محتاط نباشهو اگه کاریم نمیکنه در آرامش با ...

بخدا سر این پنهان کاری حساس شدم شما باشین چی میگین کسی اینطوری بهتون دروغ بگه؟شما خودتون جای من بزارین سر همین رفتار واکنشتون چیه؟