2777
2789
عنوان

بچها حق دارم نگران باشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 31 پست
بخدا سر این پنهان کاری حساس شدم شما باشین چی میگین کسی اینطوری بهتون دروغ بگه؟شما خودتون جای من بزار ...

چون میدونه شکاکی دروغ میگه

باید بهش اعتماد کنی تا بیاد بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا سر این پنهان کاری حساس شدم شما باشین چی میگین کسی اینطوری بهتون دروغ بگه؟شما خودتون جای من بزار ...

حق داری و باید سنگاتو باهاش وابکنی صحبت کن باهاش به خودت زمان بده شاید این حست کاذبه ولی اگه باز دیدی‌ واقعا داره یچیزی پنهان میکنه مطمئن باش از الان نیست و از اول روراست نبوده و کم کم فاصله بگیر که آسیب نبینی 

بابا حالتون خوبه؟

راجع‌به کرایه حرف نزنه پس؟ خیانت حساب می‌کنی اینو؟

ولش کن بنده‌خدا با این بازی‌ای که درآوردی حق داشته پاک کنه که گیر ندی بهش.

برده گرفتید که تا اکانت اینستای هم رو دستتون بگیرید یه‌سره چک کنید؟؟ 

من جای پارتنرت بودم کات می‌کردم باهات.

.She's somebody , not some body.  

حق داری و باید سنگاتو باهاش وابکنی صحبت کن باهاش به خودت زمان بده شاید این حست کاذبه ولی اگه باز دید ...

درسته باهاش حرف زدم اون فقط بهم گفت تو مریضی تو شکاکی تو روانی تو دوست دختر نداری حتما مشکلی داری کسی باهات دوست نشده 🥲

بابا حالتون خوبه؟راجع‌به کرایه حرف نزنه پس؟ خیانت حساب می‌کنی اینو؟ولش کن بنده‌خدا با این بازی‌ای که ...

بخدا اصلا دست خودم نیست من قبلا دوباره بهم خیانت شده حتما میگی دوست پسرم بوده رسمی بودم بهم خیانت کردن و رفتن کلا یطوریم

فقط از این ناراحت شدم پنهان کاری کرده اونم تو اینستا فالو داشتن همش میترسم شاید بخاطر اینکه مادر مجردیه بره سمتش 

شما الان جای من نیستین زندگیه من نداشتین که ایطوری حرف میزنین

بخدا اصلا دست خودم نیست من قبلا دوباره بهم خیانت شده حتما میگی دوست پسرم بوده رسمی بودم بهم خیانت کر ...

عزیزم برو تراپی

خودت و بقیه رو آزار نده

تجربه خیانت داشتی الان آسیب دیدی حق داری

ولی یکم جدی‌تر بشه صبح‌تاشب می‌خوای بشینی فکر کنی چرا.

کار اونم اشتباه بوده درسته؟

شاید ترسیده که پاک کرده بالاخره حوصله جر و بحث نداشته شاید.

ولی احتمالا عمدی نبوده. اینطوری زندگی رو به دهن خودت تلخ نکن دختر خوب

شاید ترسیده که پاک کرده بالاخره حوصله جر و بحث نداشته شاید.ولی احتمالا عمدی نبوده. اینطوری زندگی رو ...

چشم میخواستم با یه مشاوره حرف بزنم 

آخه با یه خانوم حرف میزنم اشناهه بهم میگه کسی که مستاجر مطلقه داشته باشه ازش نمیگذره نمیدونم فلانه بمانه اینا فردا اوکی میشن بیشتر حرفای اون روم تاثیر میزاره 

چشم میخواستم با یه مشاوره حرف بزنم آخه با یه خانوم حرف میزنم اشناهه بهم میگه کسی که مستاجر مطلقه داش ...

😐عزیزم خودت فکر کنی حرفش منطقی نیست

نه پارتنر شما قراره حتما آدم خرابی باشه نه زن مطلقه حتما دنبال کسیه.

عوضش کن هر مشاوری خوب نیست

چشم میخواستم با یه مشاوره حرف بزنم آخه با یه خانوم حرف میزنم اشناهه بهم میگه کسی که مستاجر مطلقه داش ...

همین پارتنرت بهت خیانت کرده؟

یا تاحالا چیز جدی‌ای دیدی ازش؟