2777
2789

خودشون جنساشون رو میبرن میفروشن؟ یا کسی میاد ازشون میخره می‌بره ؟ چطور مشتری پیدا می‌کنن؟ ممنون میشم راهنمایی کنید🥺❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا به فروش کاری نداریم. اما اگر چیزی تولید کنید که توی بازار نیست، مشتری خودش دنبال شما میاد. مثل ...

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید؟ منظورتون از اندازه های استاندارد چیه؟ ینی سوتینای تو بازار استاندارد نیست اندازه هاشون؟ چرا استاندارد نیست ؟

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید؟ منظورتون از اندازه های استاندارد چیه؟ ینی سوتینای تو بازار استاندارد ن ...

چون انسان ها با دور کمرها و کاپ های متفاوت وجود دارن! مثلا سایز ۷۵ یعنی چی؟! ی سایز به همه ی شکل های بدنی نمی خوره. 

چون انسان ها با دور کمرها و کاپ های متفاوت وجود دارن! مثلا سایز ۷۵ یعنی چی؟! ی سایز به همه ی شکل های ...

تولیدی های ایرانی همچین آپشنی ندارن. حتی مادام که به صورت مضحک برای افراد با کاپ بزرگتر، کش اضافه به دور کاپ دوخته. برندهای خارجی و نگاه کنید، اکثرا رنج سایزی وجود داره. تریومف مثلا الگوی خیلی خوبی میتونه براتون باشه.

اونجا ارزونه ؟عمده فروشن؟میشه آدرس دقیقش رو بدی من؟

بله ارزونه،عمده و تک فروشی دارن،تو نشان یا بلد بزنی برات میاره،یا مترو محمدیه پیاده شو به سمت مولوی سمت چپ برو از هر کی بپرسی بهت میگه از اینور نزدیک تره