2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

82 بازدید | 11 پست

شما درمورد اینکه بعد از اینکه زندگی مشترکتون رو شروع کردید 

ماهانه بهتون بده 

و برای خرجای‌ روزانه‌ی خونه باید پول جداگانه بزاره از کی صحبت‌ کردید‌ و چجوری بهش گفتید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ازدواج؟😂

ن قبلش گفتم دختر عموم ک ازدواج کرد شوهرش کارتو بهش داد گفت کار با منه وای زن ها چون مدیریت مالیشون بهتره کارت با تو،و اصرار نکردم زیاد بعد ازدواج اول کارت با من بود ی مدت گذاشتم کارت پیشش باشه دید نمیتونه پس انداز کنه دوباره خودش بهم دادش

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

چجوری بهش گفتی؟چی بهش گفتی؟میشه راهنماییم‌ کنی؟

گفتم درباره مسايل مالی هم صحبت کنیم
به پس انداز کردن اعتقادی داره ؟ به نظرت در آینده چجوری پس انداز کنیم <‌طلا یا پول نقد  و....
از ماهانه شروع نکردم از اهمیت پس انداز شروع کردم
بعد گفتم نظرت درباره ماهانه دادن به همسرت چیه ؟ من نظرم اینه یک مبلغی بهم بدی ، هرچقدر که خودت میدونی حتی ۱۰۰ هزار تومن ، که باعث بشه با خودت بگی بخشی از نیازهای همسرم با زحمت و پول من داره تامین میشه
در جواب هم گفت خودت سرکاری میری که ،‌ حقوق داری  
گفتم میخوام ی بخشی از زندگیم باشی و منم یک بخشی از زندگیت باشم

البته بعدا گفت نفهمیدم چی گفتی ، گفتم سوال بپرسم ضایع ست برای همین موافقت کردم

من گفتم حقوقت اضاف شد ماهانه بزن به حسابم واسه پس انداز جمع کنم طلایی چیزی بخرم وگرنه خودم کار میکنم ...

اینجوری بعد از ی مدت میتونه بیاد بگه پولایی ک تا الان دادم پس انداز بیار ماشین عوض کنیم یا خونه و هرچی

ولی ماهانه برای زنه ، هرکاری بخواد بکنه

خب پس اندازه واسه هر دومونه چه از حقوق خودم چه از حقوق همسرم فرقی نداریم

درسته به نظر منم پس انداز هر دو باید پول بذاریم وسط

این دوست عزیزمون پول ماهیانه برای خرج خودش از شوهرش میخواد