یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن قبلش گفتم دختر عموم ک ازدواج کرد شوهرش کارتو بهش داد گفت کار با منه وای زن ها چون مدیریت مالیشون بهتره کارت با تو،و اصرار نکردم زیاد بعد ازدواج اول کارت با من بود ی مدت گذاشتم کارت پیشش باشه دید نمیتونه پس انداز کنه دوباره خودش بهم دادش
گفتم درباره مسايل مالی هم صحبت کنیم به پس انداز کردن اعتقادی داره ؟ به نظرت در آینده چجوری پس انداز کنیم <طلا یا پول نقد و.... از ماهانه شروع نکردم از اهمیت پس انداز شروع کردم بعد گفتم نظرت درباره ماهانه دادن به همسرت چیه ؟ من نظرم اینه یک مبلغی بهم بدی ، هرچقدر که خودت میدونی حتی ۱۰۰ هزار تومن ، که باعث بشه با خودت بگی بخشی از نیازهای همسرم با زحمت و پول من داره تامین میشه در جواب هم گفت خودت سرکاری میری که ، حقوق داری گفتم میخوام ی بخشی از زندگیم باشی و منم یک بخشی از زندگیت باشم
البته بعدا گفت نفهمیدم چی گفتی ، گفتم سوال بپرسم ضایع ست برای همین موافقت کردم