2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم قربونش برم ۴۱ سالشهمث ماهه هر جا میریم ازش تعریف میکننحتی ابروهم بر نمیداره ولی بی نهایت خوشگ ...

ادما دیگه انقدر عملی و ارایش کرده دیدن واقعا مامان شما ایول داره چرا باید اینهمه اعتماد به نفس پایین باشه

کمه کمش ابنه دیگهمگه اصلا ابرو طبیعی حتی بدون مداد چشه

نمیگم چیزیشه،ولی دستکاریش هم چهره رو مصنوعی نمیکنه

ولی بدیش نسبت به مداد اینه که همه یه مدل کاشت یا میکرو میکنن! لااقل با مداد همون فرم ابروی خودشون رو یکم پررنگ تر و پر تر میکردن

من از ژل خیلی بدم میاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ادما دیگه انقدر عملی و ارایش کرده دیدن واقعا مامان شما ایول داره چرا باید اینهمه اعتماد به نفس پایین ...

منم عمل کردم ولی طبیعی یعنی تغییر خاصی نکردم  

اما مامانم خیلی خوشگل تر از منه حتی تو این سن بدون هیچ کار زیبایی

عملم از بی اعتماد به نفسی میاذ خودمم اعتماد به نفسم کم بود که عمل کردم 

کمه کمش ابنه دیگهمگه اصلا ابرو طبیعی حتی بدون مداد چشه

خوب یه دوره ای ابرو نازک مد بود،همه آرایشگرها ابروها نازک برمیداشتن یا یه سری ناشی بودن برای همین ابروی یه سریا خراب شد یا تاج نداشت یا زیادی نازک شد

منم دستکاری نکردم صورتمو،بنظرم خیلی زودفرم صورت عملی از مد میفته من یادمه چند سال پیش گونه ازمد افتاد همه رفتن خالی کردن حتی بازیگرا الان دوباره مد گونه برگشته،پایدار نیس،تاجایی که بشه دستکاری نکنیم خیلی بهتره 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸