2777
2789
عنوان

شناگرا و اونایی که بلدن بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 41 پست
كاري نداره كه زمانيكه سرت مياد بيرون هوا رو ببر تو دهنت زيرآب كه رفت سرت با بينيت هوا رو بده بيرون ...

نفسم خوبه فقط تعادلم به هم میریزه نفس گیری کردن

همه میگن چی دیدی توش عاشقش شدی اخه اگه قرار بود توام ببینی که تو عاشقش میشدی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو قسمت کم عمق راه برو وحرکت سر ب سمت راست وچپ را بدون بلند کردن سر تمرین کن  همزمان با عقب رف ...

اوکی مشکلم فقط همینه بقیه چیزام خوبه

نفسم خوبه فقط تعادلم به هم میریزه نفس گیری کردن

تمرين ميخواد چون حواست ميره به نفس گيريت كه منظم باشه تو كرال سينه بايد حواست به جلو باشه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
شیرجه بهم یاد داد همین که می پرم تو اب یهویی فراموش می کنم باید سریع بیام رو اب یا به شنام ادامه بدم ...

خودتو شل بگیر فوت کن تو اب میای بالا

تمرين ميخواد چون حواست ميره به نفس گيريت كه منظم باشه تو كرال سينه بايد حواست به جلو باشه

دقیقا دستام قویه ولی پاهام ضعیفه

ولی نفس گیری تو شنای کرال سینه رو مشکل دارم هنوووز😩

همه همینن .من میرم استخر تنها شنایی که نمیرم کرال سینس .اول قورباقه بعد کرال پشت .پروانم که بلد نیستم ولی فک کنم اونم از سینه راحت تر باشه 

شما سرتو بکن تو اب فوت کن تو اب این نفس گیریو قوی میکنه من الان میرم چهار زانو کف استخر میشینم خخخخ

جدا؟ خدا خیرت بده حتما اینکارو میکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همه همینن .من میرم استخر تنها شنایی که نمیرم کرال سینس .اول قورباقه بعد کرال پشت .پروانم که بلد نیست ...

نه بابا پروانه سخته

دقیقا دستام قویه ولی پاهام ضعیفه

تمرين ميخواد درست ميشه شمام مشكل منو داري منم اولش اينجوري بودم😁

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
تمرين ميخواد درست ميشه شمام مشكل منو داري منم اولش اينجوري بودم😁

مثلا طول استخرو شنا میکنم به نصفش میرسم تعادلم به هم میریزه میخابم به پشت شنا میکنم میرم

نه بابا پروانه سخته

من ٤سال پشت سرهم رفتم كلاس شنا ولي هنوزم كه هنوزه پروانه رو بلد نيستم😂😂😂😂