2777
2789
عنوان

بهم میگن ساده

120 بازدید | 16 پست

دوستان من خودم دوست دارم ارایش نکنم و لباس هم معمولی بپوشم این انتخاب خودمه . بعضی ها میگن اره تو ساده هستی خوشم نمیاد چی جوابشونو بدم محترمانه باشه و از طرفی ساکت نمونم 

ساده بودن شیک تره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من همینم که هستم 

منم دوستای فضول داشتم که دخالت میکردن تو تیپم 

منم اول محترمانه تذکر میدادم بعد بی ادبانه 

معمولا اینطور ادما کم هوشن که تو تیپ دیگران دخالت میکنن تا حالا دیدی یه دکتر به تیپت گیر بده!!!!

خودم متوجه هستم ساده هستم ولی درست نیست بخوایم تو نظر دادن راجع به دیگران از کلمات نامناسب استفاده کنیم . مثلا به شوهری که به زنش احترام میذاره بگیم زن ذلیل بعد بگیم خوب زن ذلیله دیگه 

همین دو روز پیش یکی از اقوام از کانادا لوازم آرایشی آورده بود داده بود دست خواهر شوهرم نمیدونی چه آبی از لب و لووه ش آویزون بود 

اون فامیل چند تا چیز گرفته بود گفته بود با عروستون تقسیم کنید ، من گرفتم یه کم نگاه کردم دادم به خواهر شوهرم گفتم مال تو باشه گفت چرا گفتم من مصرف ندارم ، گفت توی خونه مصرف کن گفتم نه دلایل شخصی خودمو دارم مصرف ندارم فکر میکنی چی گفت ؟

گفت می‌ترسی وسوسه بشی همیشه استفاده کنی ؟😐 گفتم فکر کن یه درصد انقدر این حرفش برام عجیب بود مثلا با خودش فکر می‌کنه من خیلی دوست دارم ولی  آرایش نمیکنم که وسوسه نشم؟  واقعا هیچ تصوری از معنی این حرفش ندارم  

همین حرفای منو شوهرم قبل اینکه من برم توی جمع شون بهش گفته بود که فلانی لوازم آرایشی مصرف نمیکنه باز به خودم یه جوری اونم توی جمع گفت انگار مثلا من حسرت اینو دارم که این چیزا رو بمالم به خودم بابا ولم کن من همینطوری با خودم حال میکنم و به نظرم به اندازه کافی خوشگلم واقعا نیاز ندارم به آرا بیرا کردن و خوشگلاسیون بیشتر 

شوهرم هم خوشش نمیاد واقعا ،  وقتی برگشتیم خونه بهش گفتم گفت اتفاقا من خوشحالم که اهلش نیستی 

ولی هنوز برام جای سواله اون حرفش چه معنی ای میداد واقعا 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85