2777
2789
عنوان

انقدر از شوهراتون نگید اینجا بابا

228 بازدید | 37 پست

من از خدا میترسم که نسخه طلاق بپیچم برای کسی، از اون ور هم شوهرای بعضیا انقدررررررررررررررررررررررررررررررررر گوهن که نسخه طلاق راضیم نمیکنه،فقط نسخه قتل دلمو خنک میکنه ،بعضی کامنتا هم که هیزمه توی آتیشن رسما

نگید دیگه، والله که کاری ازمون برنمیاد جز اینکه تا سر حد مرگ حرص بخوریم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

البته اینجا زر هم میزنن زیاد جدی نگیر

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط این تاپیک جدید که شوهرش با زن دوستش بهش خیانت کرده بود 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔💔💔💔 بخدا این سو ...

من اینو ندیدم، الان اونی رو دیدم که شوهرش کادوهارو سریع پس میگرفت بعدش منت هم سر زنش میذاشت

من تو عمرم یه بار به یکی که شوهرش دوماد سرخونه بود،دست بزن داشت،هیانت میکرد، مشروب میخورد و هنوز به سال بود ازدواج کرده بودن گفتم بیشتر به ایندت فکر کن (نگفتم طلاق بگیر) هنوزم عذاب وجدان دارم بابتش نمی‌دونم چطور یه عده انقد راحت نسخه میپیچن😂🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
باور نکن بابا میان اینجا خودشون و مظلوم میکنن ولی رفتارای بد خودشونو نمیگنبعضی هارم که میبینی فقط چس ...

از خدامه در قبال بعضی آدما رفتار همسرشون بد باشه، مرد یا زنش فرقی نداره، فقط دوس دارم گردن ظالمو بشکنن

بعضیا معلومه واقعینعجب صبری دارن بعضی زنا

دیگ هرکیه و بختش

بعضیا انقدر تو خونه پدری زجر کشیدن جای برگشت ندارن

طلاق خیلی سخته تو این جامعه حداقل ۱ میلیارد باید پول پیش خونه ی جدا بدن و ماهی ۳۰۰ میلیون بزارن سرش 

مشخصه ی خانوم تنها بدون شغل از پس این چیزا بر نمیاد پس مجبوره بسوزه و بسازی انتخاب دومی نداره

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

خب چکار کنیم میایم اینجا یکم آروم بشیم

مطمئن باش نه تنها آروم نمیشید که بدتر هم میشید، چون زبون ما نی نی سایتیا مثل نیش ماره

من خودم هروقت درد دل کردم پشیمون شدم، چون درک نمیشدم،فقط سرزنش میشدم

از خدامه در قبال بعضی آدما رفتار همسرشون بد باشه، مرد یا زنش فرقی نداره، فقط دوس دارم گردن ظالمو بشک ...

حرص نخور خیلی هاشون سرکاریه

ولی حرفتو قبول دارم منم از وقتی میام این سایت تو زندگی واقعیم کم تحمل تر شدم و زود عصبی میشم بس که اینجا چرت و پرتای بقیه روی روحمون تاثیر میذاره