2777
2789
عنوان

پسرخالم کنکور داده شادو خندون حالا شما ها استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شما ها ساده اید این یه کاربر بچس که عقده تیزهوشان و رتبه برتر داره کی تو دو ماه قبول میشه نکنید ...

ببخشید باهوش من چرا باید عقده ی تیزهوشان داشته باشم وقتی دارم 4 ساله درس میخونم داخلش 

پس سه ماه خونده پایش چطور بود قبلش خونده بود؟؟

ببین راستش از اواخر دهم به دلیل بیماری ازدرس دور بود تا تابستون دوازدهم و امتحانات نهاییاشم خیلی سخت میداد با توجه به شرایطش میتونست دیر تر بده اما دوازدهم شروع شد اینم سعی کرد شروع کنه اما چون هنوز علایم بیماری پیدا بود نمیشد دیگه تا عید خودشو جمع و جور کرد یک استارت قوی زد 

پایش چطور بود؟

ببین راستش از اواخر دهم به دلیل بیماری ازدرس دور بود تا تابستون دوازدهم و امتحانات نهاییاشم خیلی سخت میداد با توجه به شرایطش میتونست دیر تر بده اما دوازدهم شروع شد اینم سعی کرد شروع کنه اما چون هنوز علایم بیماری پیدا بود نمیشد دیگه تا عید خودشو جمع و جور کرد یک استارت قوی زد 

اعتماد بنفسشونو برم من...حالا من با درصد ۵۵ و ۵۰ معلمم بهم میگه اصلا خوب ندادی وسط کلاس میزنم زیر گر ...

اره یکم زیادیییییییییییییی مغروره اما تو خوب دادی معلمتو جدی نگیر تلاشتو کن