2777
2789
عنوان

چله های بخت گشا

676 بازدید | 23 پست

چله ( چهله ؛ ۴۰ روز ) های گشایش بخت : 

شامل :

♦️♦️♦️ سوره های گشایش بخت : [ یس ، حشر ، مریم ( برای دختر ) ، یوسف ( برای پسر ) : روزی یکبار به مدت ۴۰ روز 

این جدا 

*** ختم یس شیخ نخودکی اصفهانی ( تو گوگل هست و ۲ تا روش داره و انجام هر دو روش برای گشایش بخت بسیار موثر است ) 

♦️♦️♦️ ادعیه ی شرعی گشایش بخت : [ حدیث کساء ، دعای معراج و دعای یستشیر پشت سر هم ، دعای مشلول ، زیارت عاشورا و غیره ] : روزی یکبار به مدت ۴۰ روز 

♦️♦️♦️ اعمال شرعی گشایش بخت : [ نماز شب ، یکی دو بارنماز جعفر طیار ، خواندن آیه ی ۷۴ سوره ی فرقان در قنوت نمازها ، نماز ۷ بانو [ این نماز توسط مادر برای دختر یا پسرش خوانده میشود و نمازی که مادربزرگ ، زن بابا ، خواهر ارشد ، خاله ، عمه و دیگران بخوانند تاثیری ندارد فقط مادر واقعی : اگر مادر ندارید یا سواد ندارد از این دستور صرفنظر کنید ] ، نذر نمک شهید سید مهدی یحیوی ، نذر نمک حضرت زهرا س ، آش پابرهنه ، نذر حنای جناب قاسم بن حسن مجتبی علیهم السلام ، برای خدا نذر کن اگه یه شیر پاک خورده قسمتت شد در شب یا روز تولد امام حسن مجتبی علیه السلام جشن بگیری ( مثلا شکلات ببر در جشن تولد امام حسن ) یا اینکه شکلات بخر ببر بزار تو مسجد مردم بردارن ) 

خیلین که مهماش ایناس : 

یس ، حشر ، حدیث کساء‌ ، دعای معراج و دعای یستشیر ، : روزی یکبار تا ۴۰ روز " کمه " 

و : ختم یس نخودکی 

نذر حنای جناب قاسم 

اگه نماز میخونی تو قنوت تمازهان من بعد آیه ی ۷۴ سوره ی فرقان را بخون 

💚💚💚 سوره ها و ادعیه ی شرعی : فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز [[ شروع و استارتش ]] : روز پنجشنبه تا عصر و یا روز یکشنبه تا عصر باشه (( شب پنجشنبه و یا شب یکشنبه هم میشه )) : که اون روز اولش : روز نحس نباشه و غسلی هم به عهده ات نباشه : از روز دوم تا آخر چله مهم نیست روز نحس باشه یا غسل داشته باشی 

♦️♦️♦️ روز نحس شامل : 

*** روز قمر در عقرب : 

مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ : 

*** روز محاقِ ماه : [[ ( ۳ روز آخر ماه قمری ،،، ۳ روز بدتر از ایام قمر در عقرب ) : مثلاً اگه یک ماه قمری ۲۹ روزه س : از شب ۲۷ ام ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛ اگه یک ماه قمری ۳۰ روزه س : از شب ۲۸ ام ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]] 

*** روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

*** روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

*** روز شنبه ( از شب شنبه تا عصر شنبه ) : البته شنبه به نحوست بالایی ها نیست ولی خب اگر هر کاری " هر کاری " روز شنبه باشه [ یا شروعش از روز شنبه باشه ] اون کار ابتر و بی نتیجه می مونه { به جز ختم ۷ تا شنبه : روضه ی مسلم بن عقیل جهت خانه دار شدن }

**********&&&&&&&**********

لیست کارهایی که نباید در روز قمر در عقرب {{{ روز محاقِ ماه ، روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ، روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ، روز شنبه }}} انجام داد تو گوگل هست 

و : کتابت حرز ها ، قولنامه ی مال غیر منقول و منقول ، خرید طلا یا اجناس گران که براش فاکتور صادر میشه ، ختنه ، استخاره ی حضوری یا آنلاین به قرآن ، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💚💚💚 چون حالت چله س ( تک روز هم نباید فراموش بشه وگرنه باید چله را از سر بگیری ) مثلا اینطور نیست ۱۰ روز بخونی ۱ روز نخونی بعد ۱۵ روز بخونی ۳ روز نخونی : ۴۰ روز پشت سر هم 

💚💚💚 اگه وسطای چله مورد ( یا موردهای ) مناسبی اومد ختم را رها نکن 

روز شروعش ( که البته به روز نحس نیوفتاده باشه ) : 

بهتره : روز یکشنبه یا پنجشنبه یا جمعه باشه ( شب قبل تا عصر اون روز ) : به این ۳ روز میگن روز سعد اکبر : که توصیه شده برای انجام یک کار اساسی " یا شروع یک کار مهم و اساسی " ((( برعکسش روز شنبه س { نحس اکبر } ( شب شنبه تا عصر شنبه ) )))

متشکرم :)

خواهش میکنم موفق باشی 

در آینده اگه موثر بود شمام تاپبک بزن تا تو کارمای خوبش شریک باشی 😁

تجربه ی کاربرهاس ( چنتاشم تجربه دویتام و فامیل + کاربرای نی نی سایت ) گفتم جم کنم تو تاپیک

💚💚💚 سوره ها و ادعیه ی شرعی : فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز [[ شروع و استارتش ]] : روز پن ...

روز شروعش ( البته روزی که به روز نحس نیوفتاده باشه ) : بهتره که روز یکشنبه یا پنجشنبه با جمعه باشه ( تا عصر ؛ یام تا ۱ بعد از ظهر ) : به این ۳ روز میگن روز سعد اکبر ( توصیه شده انجام کارهای مهم و اساسی " یا شروعش " در یکی از این ۳ روز باشه [[[ برعکسشون میشه شنبه : نحس اکبر " تا عصر ؛ یام تا ۱ بعد از ظهر " ]]]

ادامه چله های گشایش بخت 

و : 

روز نصب تابلو : روز نحس نباشه که در پست های اولیه گفتم ( بهترین روزی که به روز نحس نیوفتاده باشه ) : روز پنجشنبه یا یکشنبه یا جمعه س [ به این ۳ روز میگن روز سعد اکبر ]