2777
2789

مامان بزرگم بعد چند ماه بهم زنگ زد برای احوالپرسی 

حرفمون تموم شد ، گفت گوشی رو میدی به مریم (مامانم) که با اونم صحبت کنم؟گفتم اره حتما.

چون صدای گوشی بلند بود احتمالا مامانمم شنید دیگه.

ولی همینطوری رو به روم روی مبل نشسته بود نگاهم میکرد و علامتی نداد که نمیخوام حرف بزنم.

گوشی رو بردم سمتش سریع سرشو انداخت رو دسته مبل یعنی خوابه!!!! هی بهش میگفتم زشته مامان!!!! بچه‌ای مگه!!!!

حتی گوشی رو بردم سمت گوشش ، مامان بزرگم هی میگفت الو ، جواب نمیداد.

مجبور شدم بگم خوابه و خداحافظی کردم.

خیلی خجالت کشیدم بچه‌ها ، مامانم هم قانع نمیشه اشتباه کرده. میگه وقتی جواب نمیدم یعنی گوشیو ببر نمیخوام حرف بزنم.

گفتم خب زودتر میگفتی بهم واااااا🤦‍♀️

بنظرتون زشت نبود؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زشت نیست ، نخواسته صحبت کنه ، مگه اجباره

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

بنظرم زشت نیست ، نخواسته صحبت کنه ، مگه اجباره

بحث حرف زدنش نیست ، دارم میگم زودتر باید اشاره میکرد. 

رفتارش شبیه بچه های سن بلوغ بود که از معاشرت با آدما فرارین 😂

همینو بگووو

نوبره والا

من خودم ۱۸ سالمه خیلیم از معاشرت فراریم والا ، ولی باز کسی پشت خط باشه ، خانوادم گوشیو بیارن حفظ ابرو میکنم جواب میدم

همینو بگووونوبره والامن خودم ۱۸ سالمه خیلیم از معاشرت فراریم والا ، ولی باز کسی پشت خط باشه ، خانواد ...

از 12 سالگی عضو نی نی سایت بودی؟؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

چقدر زشت بود کارت مادرت

چه رفتار بچه گانه ایی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝