2777
2789

یه وقت بهشون نرسم خیلی بد میشه الان دیگه چیزی بیشتر از اون میخواممممم

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

سال دیگه دعاهای بیشتر میکنم شاید به اونا برسم

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس تقویتی علوم میای من میرم اینم بگم تعلیق شدم بیا تعریف کنم

یه تاپیک زدم چرا مردا میان سایت برن بعدش یه مرده امد گفت دلمون نمیخاد بعد رفتم تاپیکاش دیدم نوشته پسرم 💔💔💔💔 از اینجور حرفا امدم گفتم پسرت مرده چرا تاپیکات غمگینه مرتیکه نی نی یارو دوبار تگ کرد نی نی یار تعلیقم کرد چرا چون یه سوال پرسیدم نی نی یار هم تازه پشت مرداست اینم بگم بیا من تا ساعت ۱۰هستم و سشنبه میام یه تاپیک با زیو میزنم میرم تا سشنبه تعلیقم کرد یعنی چی؟ عدقل یک ساعت حرف بدی زدم هم نی نی سایت چرته هم نی نی یار امنیت نیست 😾💔 من که سشنبه میرم با این کار برم هم تا ساعت ۱۰یا۸یا۹هستم بیا

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

کلاس تقویتی علوم میای من میرم اینم بگم تعلیق شدم بیا تعریف کنمیه تاپیک زدم چرا مردا میان سایت برن بع ...

تازه اینم بگم نی نی یار شنبه ها ساعت ۱۰تا...۱۲یا بیشتر هست من لینک حذف تاپیک دادم پاکش نکرد بدترین سایت نی نی سایت با نی نی... خدایا 

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

سلام میشه پسرت بشه؟ 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

سلام میشه پسرت بشه؟

سلام کی؟