2777
2789
عنوان

برای لوازم برقیتون حتما محافظ بخرین کولر ما امروز سوخت😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2740 بازدید | 62 پست

ما محافظ رو تقسیم برق داریم 

وقتی برق میاد حدود ۱۰ دقیقه بعد برق ما صل میشه.جلو نوسان رو میگیره

جنوب چون همیشه مشکل برق داره نصب محافظ همیشه لازمه و سالهاس تو خونه ها نصبِ

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم پشتبون😁😁😁

من درستشو گفتم تو هرجور عشقت میکشه بگو 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ببین ۱۲۰۰ در برابر ۱۰۰ تومن چیزی نیستمن الان تو گرما نشستم بخدااا.انقدر تاراحتم انقدرررررر اعصابم خو ...

اره واقعا در برابر کولر چیزی نیست.  حرفت درست.

ولی خب من تو گرما کار کردم و اون محافظ رو خریدم

ارزشش برام زیاد بود

قسطی ی کولر بردارین

فک کنم محافظ سر کنتور باید خرید. ک تمام پریز کلیدها  ایمن بشن

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

ارا عزیزم این اقاعه همونو گفت

ان شاء الله که دیگه وسایل خونه تون خراب نشن

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ما محافظ رو تقسیم برق داریم وقتی برق میاد حدود ۱۰ دقیقه بعد برق ما صل میشه.جلو نوسان رو میگیرهجنوب چ ...

اره این اقاعه همونو گفت بماهم ک بگیریم

ولی خدایی زور داره کولرمون خیلی خوب بود.حیف شد

اره واقعا در برابر کولر چیزی نیست. حرفت درست.ولی خب من تو گرما کار کردم و اون محافظ رو خریدمارزشش ب ...

اگر بشه فقط موتور براش میگیریم

نو بود اخه. چیزی کار نکرد

موتورش فک کنم ۳۰ تومن ایناس

اره این اقاعه همونو گفت بماهم ک بگیریمولی خدایی زور داره کولرمون خیلی خوب بود.حیف شد

دیگه شده.فدای سرتون

خدا میدونه چند نفرن وسایلشون خراب شده این مدت.حالا اول کاریم🤧🥲

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀