2777
2789
چرا نمیتونی درک کنید حالم بده نمیدونم چه غلطی بکنم

نگران نباشید درست میشه خواهر

من درکتون میکنم 

برای من کمتر از ده روز طول کشید اصلا فتا هم نرفتم دیگه صبح که بیدار شدم دیدم پیام واریزی اومده و تمام اون مبلغ رو زدن به حسابم

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نباید اس ام اس کد تایید برداشت بیاد؟ چجوری میشه هک کرد؟ هیچوقت اینو درک نمیکنم.یعنی طرف وارد گوش ...

بله صندوق حساب اینترنتی و همه چی گوشیتو هک میکنن چون درحا میتونن پیامهاتم پاک کنن حتی یا از طرفت پیام بفرستن

پس چیکار کنهمن وقتی حسابم هک شد شب بود دستم به هیچ جا بند نبود تو تعطیلات عید هم بود واقعا ناراحت بو ...

همچین چیزی برای من پیش بیاد میرم کلانتری محل 

به ۱۱۰ زنگ میزنم 

۹۶۳۸۰ هم برای اینکاره کلا و به اونجا سریع زنگ میزنم 

مگه نباید اس ام اس کد تایید برداشت بیاد؟ چجوری میشه هک کرد؟ هیچوقت اینو درک نمیکنم.یعنی طرف وارد گوش ...

رو لینک که بزنی یه بد افزار رو گوشیت نصب میشه که به پیام ها و رمزهات دسترسی پیدا میکنه

بله برگشت برای من خرید از دیجی کالا زده بود چندین تلویزیون و موبایل و...فتا جلوی ارسال رو گرفت و پول ...

برا یکی از اشناهای ما هم ۷۰ تومن خرید از دیجی کالا زده بودن اونم چون برادر خودش پلیس بود تونست پولشو برگردونه 

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎
همچین چیزی برای من پیش بیاد میرم کلانتری محل به ۱۱۰ زنگ میزنم ۹۶۳۸۰ هم برای اینکاره کلا و به اونجا س ...

کلانتری به این موضوع رسیدگی نمیکنه

باید برن فتا و شکایت کنن 

تلفنی هیچ جا رسیدگی نمیکنن میگن پاشو بیا😅

خب بری به هرجا که هست اطلاع بذی که چی نمیتونی پیداش کنی که فکردی میتونن پیداشون کنن

ببین عزیزم مثلا گوشی چند تا از دوستان منو دزدیدن 

همه رفتن شکایت کردن 

مال دو نفرشون پیدا شد ولی بقیه پیدا نشد 

نمیشه بگی پیدا نمیشه پس من شکایت و ... نمیکنم و برام مهم نیست که 

کلانتری به این موضوع رسیدگی نمیکنهباید برن فتا و شکایت کنن تلفنی هیچ جا رسیدگی نمیکنن میگن پاشو بیا� ...

چند روز پیش صمدپور نوشته بود اگه از حسابتون پول کم شد به این شماره زنگ بزنید و گزارش بدید سریع

بعد شما میگی فتا هم نرفتی 

پس کجا رفتی که پول برگشت؟؟؟

نمیشه خود به خود برگرده که

برا یکی از اشناهای ما هم ۷۰ تومن خرید از دیجی کالا زده بودن اونم چون برادر خودش پلیس بود تونست پولشو ...

من تمام دخل عید مغازم رو خرید زده بودن😅همون شب هم زنگ زدم به پشتیبانی دیجی کالا گفتن فتا دستور بده ما لغو مرسوله میکنیم و فقط باید قبل ارسال پیگیری کنن منم صبحش رفتم فتا و یه آشنا پیدا کردم خیلی هم دلداری دادن گفتن برو خیالت تخت و چند روز بعدشم پولم برگشت