2777
2789

من پارسال خودم با دست خودم ۱۵۰۰ ریختم به حساب هکره چون با اسم و شماره داداشم بهم پیام دادن و چون داداشم سرباز بود فکر کردم نیلز داره و براش سریع واریز کردم وقتی رفتیم شکایت کنیم هزینه شکایت بیشتر از ۱۵۰۰ بود و بیخیال شدیم!

مبلغ شما زیاده حتما پیگیری کن ولی من یه پولم نرسیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

096380

تو یک ساعت اول به این شماره تماس بگیرید پول برمیگرده 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

منم همین بلا سرم اومد

سریع همراه بانکارو پاک کردم و ریست کردم

خط رو در آوردم گوشیو خاموش کردم 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مگه نباید اس ام اس کد تایید برداشت بیاد؟ چجوری میشه هک کرد؟ هیچوقت اینو درک نمیکنم.یعنی طرف وارد گوش ...

یه لینک میدن مثلا لینک شکایت 

روش که میزنی متاسفانه گوشیت هک میشه 

یبار سرمن اومد هم کارتم خالی شد هم باشماره دوم گوشیم اکانت تلگرام هم فوری ساختن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

سی میلیون ازت برداشتن اومدی نشستی تاپیک زدی؟؟؟؟چرا نمیتونم درکت کنم؟؟؟🥴

پس چیکار کنه

من وقتی حسابم هک شد شب بود دستم به هیچ جا بند نبود تو تعطیلات عید هم بود واقعا ناراحت بودم

ایشونم حتما ناراحتن اما کاری ازشون ساخته نیست جز شکایت و صبر

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

سریع تر برو فتا شکایت کن

هیچیییی نمیشه خیالت راحت شوهر منم حسابشو خالی کردن اینجا تاگیک زدم رفت شکایت کرد فتا تازه 1تومن هم خرج شکایت فتا شد هیچی به هیچی فقط الکی مسگفتن کارت بکش پول بچاپن

فقط لینک بتز نکنید