2821
2789
عنوان

میخوام ماشین بخرم

148 بازدید | 14 پست

سلام بچها من بعد کلی تلاش الان ۳۵۰تومن پول جمع کردم میخام ماشین بخرم ولی نمیدونم چی بخرم..

خودم عاشق۲۰۶ اس دیم 

ولی باز میگن مدل پایینشو میتونی بخری

اگه کسی از ماشین سردر میاره راهنماییم کنه نه الکی پیام بزارید ناراحتم کنید

رانا..۲۰۶..کوییک..تیبا۲.. ۱۱۱

بین اینا کدوم بهتره؟؟

اینا هم دخترونن هم به پولم میخورن

کمکم کنید 🥰🙏

عزیزم پژو کلا پرکار ومدل پایینش عذابه و پرخرج 

اگه واقعا دوسداری کم کار پیداکن 

وگرنه بنظرم به تیبا فک کن 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

عزیزم پژو کلا پرکار ومدل پایینش عذابه و پرخرج اگه واقعا دوسداری کم کار پیداکن وگرنه بنظرم به تیبا فک ...

یا کوئیک وساینا

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بادیدن تاپیکت ازته دلم برات خوشحال شدم بخداقسم چون خودمم دارم تلاش میکنم ک پولم و ب سیصدبرسونم و هنوز اول راهم و فقط تونستم بیس میلیون جپع کنم اشکال نداره جمع میشه باتلاش فراوان خدابزرگه...واقعابرات خوشحالم و توصیه ام بهت اینه تیباصندوق دارسفید بخری بهترین ماشین هست و پولتم میرسه...خوشحالم ک باتلاش پول حلال جمع کردی...برات ذوق کردم..ان شاءالله برسه روزی ک منم تاپیک بزنم بگم ماشین میخام بخرم☺️😍

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
عزیزم بادیدن تاپیکت ازته دلم برات خوشحال شدم بخداقسم چون خودمم دارم تلاش میکنم ک پولم و ب سیصدبرسونم ...

ای جانم الهی دورت بگردم ک انقدر مهربونی من میخام واسه خرید ماشین خونمو پس بدم  از بس عشق ماشینم ایشالا همه بتونن بخرن🥰

پیشاپیش مبارک باشه عزیزم ان شاا...‌هرماشینی خریدی چهارچرخش به خوبی واست بچرخه وخیرش‌رو‌ببینی میشه وا ...

قربونت برم ایشالا همه جوونا به ارزوشون برسه منم بتونم یه ماشین خوب بخرم

ای جانم الهی دورت بگردم ک انقدر مهربونی من میخام واسه خرید ماشین خونمو پس بدم از بس عشق ماشینم ایشا ...

اگ میتونی قسط بدی ماشین قسطی هم خوبه برداری خونه خیلی حیفه..خونه رونگه دارماشین قسطی پیداکن 

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
اگ میتونی قسط بدی ماشین قسطی هم خوبه برداری خونه خیلی حیفه..خونه رونگه دارماشین قسطی پیداکن

چون مجردی دارم زندگی میکنم کلا میخام شهرمو عوض کنم جایی کار پیدا کردم با حقوق بالا گفتم حداقل یه ماشین بخرم

رانا چی؟؟

حقیقتش نمیخوام اطلاعات غلط بهت بدم تجربه ای ندارم ازش 

پیشاپیش مبارک باشه عزیزمممم