2777
2789

بچه ها ۲۳ سالمه خلاصه بگم خلاصه هر کی مشکلات زندگی خودشو داره منم بخاطر مسائل زندگیم فکر و ذکر میکنم بخاطرشون ناراحتی میکنم 

الان مدتیه اشتها ب غذا ندارم مثلا ی بشقاب می‌خوام بخورم همونو یکم بیشتر بخورم اوقم میگیره در صورتی ک قبلا اینطوری نبودم 

اون طوری ک باید بخورم نیستم همون فکر و ذکرا معدمو سیر می‌کنه دیگه غذا میلم نمی‌کشه نمیدونم چرا 

میشه لطفاً بهم راهنمایی کنید راهکار بدید چی کنم 

ممکنه به خاطر استرس یا فشارهای روانی باشه که احساس بی‌میلی به غذا خوردن پیدا کردی. اولین قدم اینه که سعی کنی به خودت استراحت بدی و از روش‌های آرامش‌بخش مثل تمرین‌های نفس عمیق یا مدیتیشن استفاده کنی. همچنین، سعی کن وعده‌های غذایی کوچکتر و بیشتر داشته باشی تا فشار روی معده‌ات کمتر بشه. اگه این وضعیت ادامه پیدا کرد، پیشنهاد می‌کنم به پزشک یا مشاور مراجعه کنی تا بیشتر بررسی کنن

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

ممکنه به خاطر استرس یا فشارهای روانی باشه که احساس بی‌میلی به غذا خوردن پیدا کردی. اولین قدم اینه که ...

نه قضیه اونطوری نیس ک بخواد ب پزشک یا مشاور بکشه نه 

قبلا اینطوری نبودم یعنی چرا ی سری خب مشکلات تو زندگی داشتم ک مربوط ب خودم میشه ولی با همون حال اهمیت نمی‌دادم ولی غذامو سر وقت می‌خوردم الان نمیدونم ی چند مدته یعنی ی ماه دوماه ایناس ک موضوعیو ک نبایدم بهش اهمیت بدم رو ناخودآگاه اهمیت میدم غصه همونو میخورم بعد اشتهام کم شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانپزشک نیازی

آخه بخوام موضوع رو بگم ساده ب نظر میاد 

حتی واسه مادر خودم تعریف کردم بهم میگه الکی واسه خودت ی فلان موضوع رو گنده کردی در صورتی که حتی ارزش فکر کردن هم نداره 

آخه بخوام موضوع رو بگم ساده ب نظر میاد حتی واسه مادر خودم تعریف کردم بهم میگه الکی واسه خودت ی فلان ...

یه خانوم هست کارش خوبه خواستی درخواست بده برات میفرستنش .خلاصه اون روانپزشکی بهتر می‌تونه دردت رو حل کنه