2777
2789

سلام عزیزان -من تیرویید پرکار دارم خیلیم ناراحتم دکتر رفتم میگه یه سال باید بیای ولی من خیلی دوس داشتم چند ماه دیگه اقدام کنم برا بارداری

من 21سالمه تروخدا قسم درمانی که تیرویید پرکارمو خوب کنه چیه ،قطعی،مثلا درمان خانگی اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربه ای دارین?

دوستم اینجوری بود قرصا رو خورد تنظیم شد 

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

قرصتو بخور.برای من کم‌کار بود یک ماهه تنطیم شد ولی ۳سال قرص خوردم۲۱ برای ازدواجتم زود بود چ برسه بچه ...

انشالله دیگه مریضی سراغتون نیاد ،من 7ساله ازدواج کردم

بهتره درمان تیروئید پرکار تحت نظر پزشک و با درمان‌های علمی انجام بشه. درمان‌های خانگی به‌تنهایی کافی نیستن. معمولاً داروهای خاص، ید رادیواکتیو یا حتی جراحی برای درمان تیروئید پرکار استفاده میشه و این روند ممکنه چند ماه تا یک سال طول بکشه. برای بارداری بهتره بعد از درمان کامل و تنظیم هورمون‌ها اقدام کنی

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |