2777
2789
عنوان

گلایه های من به کاربرای سایت 🥺

839 بازدید | 0 پست

من کاربر قدیمی ام عضویت ۸۹ قبلشم ی سال خواننده خاموش بودم چند ماه قبل دوباره عضو شدم شرایط زندگیم خاصه اکثرا میدونید اینجا ناشناس درد و دل کردم و ظاهراً برای ی عده جذاب بود و تاپیکام چند بار پربازدید شد و باعث شد سر و کله سمی های سایتم پیدا بشه و توی هر پر بازدید حجمی از کامنتای منفی که فیکی و رمان میگی و سریال تعریف می‌کنی و .....اینا به کنار عکسم با دخترم که همش چند دقیقه تو تاپیک گذاشته بودم و ی کاربر از  خدابیخبر تو اینستا تو پیجش گذاشته ی آدم روانی که معروفه به وقیح  با داستان خاص زندگیم توی پربازدید چند نفر از اقوام هم منو شناختن و خصوصی پیام دادن از جمله همسر سابقم همه این نامهربانی ها و قضاوت‌ها و تهمتها باعث شد زده بشم از تاپیک گذاشتن و....و لی، این سکوتم برام حاشیه ساز شده مثلاً ی عده شایعه کرده بودن که فوت شدم و کاربرا تگم کردن یا دیشب ی کاربر معلوم الحال تهمت زدن که دوتا کاربری دارم و ی خانمی که هیچ ربطی به من نداره رو با من یکی کرد منم  از اونجا که به خودم مطمئنم از نی نی یار خواستم بررسی کنن تا ادعای بیمورد این خانم رد بشه و ظاهراً ثابت شد و ایشون اخطار و تعلیق موقت شدن  من که دیگه چیزی از زندگیم نخواهم گفت و تاپیکام به مرور حذف میکنم ولی خانوما بیایید با هم مهربان باشیم قضاوت و تهمت نابه جا نزنیم همه ما مشکلاتی داریم توی زندگیمون ولی حق نداریم اینجا روی بقیه خالی کنیم با افتخار میگم توی ۱۵ سالی که توی سایتم محاله دل کاربریو شکونده باشم و قضاوت مگه اینکه اون بی‌احترامی کرده باشه و پاسخ داده باشم  این تاپیک و زدم که ثبت بشه تو کاربریم علت تاپیک نزدنم فیک بودن و فوت و...نیست از نی نی سایت و از همجنسای خودم ضربه خوردم