2777
2789

ترم اولیم و چون درونگراعم زیاد نمیتونم با همه ارتباط بگیرم و اینکه کلا جو کلاسمونم جالب نیست

ولی با یکی از بچها اوکی شده بودم و همیشه پیش هم میشینیمو همه گروهامون تو درسا با همدیگس

امروز بهم گفت از ترم بعد میخواد کلاسشو عوض کنه چون جو کلاسمون خوب نیس و همکلاسیای قدیمی مدرسه اش هم تو اون یکی کلاس هستن

یکمی حالم گرفته شد🥲

دلم نمیخواد منم دنبال سرش راه بیفتم کلاسمو عوض کنم چون هم بچهای اون کلاس اصلا برام آشنا نیستن بعدم دوستاش فقط خودشو تحویل میگیرن با من زیاد خوب نیستن

هعییی از ترم بعد خیلییییی تنها تر میشم هر چند الانم تنهام🫠

شما تو دانشگاه دوستای زیادی دارین؟ چیکارا میکنید حوصلتون سر نمیره؟

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاسمو عوض کنم چیه مگه مدرسس که دست اونا باشه انتخاب واحد با خودته دیگه

ببخشید من هنوز با اصطلاحات زیاد آشنا نیستم🥲😂منظورم همون انتخاب واحد بود

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

مطمئنی دانشجویی؟این چیزی که گفتی بیشتر به مدرسه میخورهکلاسمو عوض کنم چیه

ببخشید ترم اولم زیاد آشنا نیستم منظورم همون انتخاب واحد بود عزیزم

ببخشید من هنوز با اصطلاحات زیاد آشنا نیستم🥲😂منظورم همون انتخاب واحد بود

این ترم با اونا بودی قرار نیست ترم بعدم همه باهم باشن 

باید به ساعتت و استاد و برنامه هات نگاه کنی ببینی کدوم بهتره 

دوست هم پیدا میکنی 

خودتو محدود به یه نفر نکن که تهش گندششش در میاد

رشتت چیه؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
این ترم با اونا بودی قرار نیست ترم بعدم همه باهم باشن باید به ساعتت و استاد و برنامه هات نگاه کنی بب ...

ما دانشگاه فرهنگیانیم

شنیدم که معمولا یجوری باید انتخاب واحد انجام بدیم که چهار سالو کامل با همون همکلاسیای خودمون هستیم مگه اینکه دیگه چند نفر استثنا انتخاب واحد با کلاسای دیگه انجام بدن

حالا بازم دقیق نمیدونم

چی میخونی ک کلاس هس دانشگاهش؟

آموزش ابتدایی هستیم سه تا کلاس داره رشته ما

ما دانشگاه فرهنگیانیمشنیدم که معمولا یجوری باید انتخاب واحد انجام بدیم که چهار سالو کامل با همون همک ...

موفق باشی عزیزم 

باز جای جابه جایی هست مثل مدرسه نیست که سختگیر انه باشه