2777
2789
عنوان

چرا پیامای شوهرم بهم نمیرسه

299 بازدید | 14 پست

خانما از دیروز شوهرم بهم پیام معمولی میده

پیاماش بهم نمیرسه 

همین که میاد خونه پیامایی توی طول روز فرستاده پشت هم میان یه دفعه برام 

کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه؟

واسه چیه؟چکار باید بکنم؟؟

واسه اون پیاما سند هم میشن 

نمیدونم مشکل از منه یا اون 

اما من پیامای همه رو هم دریافت میکنم الا اون

منم گاهی وقتا پیامای پارتنرم برام نمیومد، پیامای بقیه میومد پیامای اون نه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چجوری درست شد؟چکار کردی دیگه؟

خود به خود درست شد

بعدشم کات کردیم🫠

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

برو خداتو شکر کن دخترکاش من میتونستم با شوهرم کات کنم😕😕😕😕

اخه بی دلیل ولم کرد منو نخواست، هنوزم نمیدونم چرا رفت

هرکی باشه دلش میشکنه، فکرشو بکن یهو غریبه شد باهام

بهش عادت کرده بودم یهو گذاشت رفت خیلی اذیت شدم، هیچوقت هم جواب پیامامو نداد

اخه بی دلیل ولم کرد منو نخواست، هنوزم نمیدونم چرا رفتهرکی باشه دلش میشکنه، فکرشو بکن یهو غریبه شد با ...

اینو که دیدی!!!

خواهرانه بهت بگم ذات تماااااااااااام مردا همینههه

ببین توشون حتی استسنا هم نیستااا

بدون استسنا همشششششششون همینن

اینو که دیدی!!!خواهرانه بهت بگم ذات تماااااااااااام مردا همینهههببین توشون حتی استسنا هم نیستااابدون ...

الان دیگه میترسم برم تو رابطه، میترسم دوباره ولم کنن

اخه بی دلیل ولم کرد منو نخواست، هنوزم نمیدونم چرا رفتهرکی باشه دلش میشکنه، فکرشو بکن یهو غریبه شد با ...

منم بایکی بودم یهو رفت اما چندسال بعد پیغام داد ک برام هیچکس مثل تو نشد نتونستم کنار بیام با هیچکس

چندماه بعد رفتنش یکی اومد تو زندگیم الانم همسرمه

به تو فکرکردم دوباره دوباره به تو فکرکردن عجب حالی داره....

منم بایکی بودم یهو رفت اما چندسال بعد پیغام داد ک برام هیچکس مثل تو نشد نتونستم کنار بیام با هیچکسچن ...

فکر نکنم هیچوقت برای من برگرده