2777
2789

یه جوری وقتی شوهرمو دید پرید شوهرمو بغل کنه

که اگه شوهرم نمیرفت عقب اتفاق بدی میوفتاد ل.ب.اشون می‌خورد بهم 

هیجانی میشه خیلی رفتاراش بد میشه هوووووف 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

چقد سخته ادم حتی نتونه پسرشو بغل کنه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد سخته ادم حتی نتونه پسرشو بغل کنه

نه بابا اصن مشکلی با این قضیه ندارم 

هروقت میریم که بغل میکنن همو ایندفعه اصن مامانش حواسش نبود درست بغل کنه وقتی شوهرم خودشو یهو کشید عقب تو دیگه فکر کن چقدر بد بوده 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

جرمش چیه که نباید پسرشو بغل کنه

نگفتیم بغل نکنه مشکل اصن این نیست بی جنبسسسسس حدشو رعایت نمیکنه حداقل درست پسرشو بغل کنه که نیاز نباشه شوهرم خودشو بکشه عقب مبادا بهم برخورد کنن

این از اون بی جنبه هاس

دقیقا اصن جنبه نداره کافیه یکم بخندی بروش حدشو رد میکنه

نه بابا اصن مشکلی با این قضیه ندارم هروقت میریم که بغل میکنن همو ایندفعه اصن مامانش حواسش نبود درست ...

ببین الان این قضیه رو یجوری میچرخونن که مقصر تو باشی بهتره بحث رو تعطیل کنی

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ببین الان این قضیه رو یجوری میچرخونن که مقصر تو باشی بهتره بحث رو تعطیل کنی

اره دقیقا 

این زنایی که اینجودی بحث میکنن معلومه خودشون از همون مادرشوهران که از خداشونه اتفاقا یهویی اینجوری لب.شون بهم بخوره 😂😂

واقعا نمیتونم درک کنم الان 

مشکل چیه 

بغل کردن مادر چه مشکلی داره 

خب بخوره به هم لباشون 

همین مادر به ایشون شیر دادن 

حمام بردن و.... 

عجب 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

واقعا نمیتونم درک کنم الان مشکل چیه بغل کردن مادر چه مشکلی داره خب بخوره به هم لباشون همین مادر به ا ...

بیخیال درک نداری خدا به داد عروست برسه که حدتو با پسرت رعایت نمیکنی 

ینی چی خب بخوره بهم لباشون. چندش