2777
2789

سلام کسی میدونه تعبیرش چیه خوشحال بود بهم گفت با من قهری گفتم نه پروینم فدات بشم بعد گفتش بیا پیشم 😓😢😓😢

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرطان داشت 😓😓

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

خاهر،منم مامانموزیادتوخابش میبینه ی صدقه واسش بذاردعابخون وی چیزای ک میدونی بش آرامش میده

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

تعبیر خواب‌ها به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله وضعیت روحی خواب بیننده، روابط خانوادگی و تجربیات شخصی. در مورد خوابی که توصیف کردید:

1. خوشحالی خواهر: دیدن کسی که فوت کرده و خوشحال است، ممکن است نشان‌دهنده آرامش روحی او باشد. این خواب می‌تواند بیانگر این باشد که خواهر شما در دنیای دیگر در آرامش به سر می‌برد و این موضوع برای شما نیز تسلی‌بخش است.

2. دعوت به نزدیکی: وقتی خواهر شما از شما می‌خواهد که به او بپیوندید، ممکن است نشان‌دهنده نیاز شما به ارتباط نزدیک‌تر با او یا دیگر اعضای خانواده باشد. این دعوت می‌تواند نمادی از عشق و محبت خانوادگی باشد.

3. عدم قهر: گفتن اینکه "نه پروینم فدات بشم" می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که شما احساس نزدیکی و محبت به خواهر خود دارید و نمی‌خواهید بین شما فاصله‌ای ایجاد شود.

در کل، این خواب ممکن است نشان‌دهنده احساسات مثبت و عشق به خانواده باشد و همچنین پیامی از آرامش و نزدیکی به عزیزان را منتقل کند.

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
منظورش اینه نرفتی سر مزارش

یه هفته پیش رفته بودم خواهرم همه چیزم بود داغونم داغون