2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم

170 بازدید | 27 پست

دوستان من قدم ۱۷۱وزنم پنجاه دو کیلوعه بعد همه بهم میگن خیلی لاغری خودمم میدونم خیلی لاغرم اینا کم‌خونی اینا دارم روده ام تحریک پذیره بخاطر همین هیچ ویتامین یا ماده مغذی جذب نمی کنه بدنم و همینطوری لاغرم روده تحریک پذیر درمانی نداره فقط میتونی قرص قبل غذا بخوری که مثلا علائمش نیاد سراغت چطوری من وزنم رو ببرم بالا دوست دارم حداقل بشم شصت بخدا لباس سایز یک دو برابر منه یعنی لباس سایز یکم اندازم نی هر کسی از راه میرسه میگه چرا اینقد لاغری طعنه میزنن چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن من از شما لاغرترم وقتی دست خودمون نیست چرا باید غصه بخوریم؟

آخه همه میگن بهم خیلی خجالت میکشم 

درک ندارن اصلا که ما خودمونم دوست داریم خوب باشیم همش طعنه و تیکه

من جوانه گندم خوردم۵۶ بودم شدم ۶۱ دیگه قطعش کردم الان وزنم ثابتهتوهم امتحانش کن

عزیزم چجوریه ؟پودره؟

از کجا میشه خریدش؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من جوانه گندم خوردم۵۶ بودم شدم ۶۱ دیگه قطعش کردم الان وزنم ثابتهتوهم امتحانش کن

باشه مرسی 

چه وقتایی میخوردی؟

شبا صبحا به عنوان میان وعده تنهایی یا با چیزای دیگه؟

آخه همه میگن بهم خیلی خجالت میکشم درک ندارن اصلا که ما خودمونم دوست داریم خوب باشیم همش طعنه و تیکه

عزیزم

بعضیا شخصیت ندارن چه میشه کرد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626