2777
2789
عنوان

شوهر نامردم

314 بازدید | 38 پست

تو عقدیم.قهر کرده رفته خونه باباش.آبروم رفته پیش خانوادم.۲روز ک قهریم.بلاکمم کرده🥲اینقد حرص خوردم ک اشتها ندارم غذا بخورم.دلم تنگ نشده براش فقط نگرانم.نگران آیندم ک با این آدم بد لج چی میخواد بشه.🥲🥲🥲شماهم از این دعواها داشتین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط همین؟ لحنت تند و عصبی بود؟

یکم.چون اولین بارش نبود.و من همیشه گفتم از اینکار بدم میاد.باز بعد این موضوع من کلی رفتم سمتش از دلش در بیارم.باز قهر موند منم زدم ب سیم اخر دادو فریاد کردم .این پاشد رفت

یکم.چون اولین بارش نبود.و من همیشه گفتم از اینکار بدم میاد.باز بعد این موضوع من کلی رفتم سمتش از دلش ...

خب حق داشته.

چون دیگه ازدواج کردی سعی کن خیلی آروم باشی تو صحبتات رفتارات و ... هیچ وقت با داد و فریاد و عصبانیت کاری پیش نمیره.

بجاش درخواست کردن و یاد بگیر با آرامش صحبت کن تا هم حرفات تاثیر گذار باشه هم اینجوری دلخوری پیش نیاد.

خب حق داشته.چون دیگه ازدواج کردی سعی کن خیلی آروم باشی تو صحبتات رفتارات و ... هیچ وقت با داد و فریا ...

ببین من خیییلی رفتم سمتش.رفتم دستشو گرفتم.پس زد دستمو.هی نازشو کشیدم منو پس زد.منم خب تا حدی طاقت دارم.اون خودش باید بکم فهم داشته باشه.خودش کار بد کنه اصلا نمیاد معذرت خواهی 

ببین من خیییلی رفتم سمتش.رفتم دستشو گرفتم.پس زد دستمو.هی نازشو کشیدم منو پس زد.منم خب تا حدی طاقت دا ...

همسر منم اگه ناراحت بشه من خیلی سخت میتونم از دلش دربیارم.

بجا اینکه زوم کنم رو این بدیش سعی کردم بپذیرم که همسر من همچین شخصیتی داره خیلی باید باهاش صحبت کنم که اگر یه اشتباهی از من رخ داده بخواد ببخشه.

همسر منم اگه ناراحت بشه من خیلی سخت میتونم از دلش دربیارم.بجا اینکه زوم کنم رو این بدیش سعی کردم بپذ ...

اخه من طبق تحقیقاتی ک کردم فهمیدم مقصر خود ماییم ک اینا اینجوری در اومدن.ما دوست بودیم.این آرزوش بود ی بار ک قهریم و مقصرم برم سمتش و معذرت خواهی کنم.اما الان ک اینقد نازشو میکشم اینقد بد تا میکنه.میگن نباید بها داد ب این اخلاقشون.وگرنه تا اخرش همین میمونن.منم اگه دادو فریادی کردم برای این بود ک خودشو جمع کنه از این ب بعد هی قیافه نگیره برام.چون بفهمن زیادی آبرو داری خیلی سواستفادا میکنن

اخه من طبق تحقیقاتی ک کردم فهمیدم مقصر خود ماییم ک اینا اینجوری در اومدن.ما دوست بودیم.این آرزوش بود ...

نمیدونم من سعی کردم همسرمو همونجوری که هست بپذیرم.

اگر من نخوام بهش احترام بذارم و باهاش خوب رفتار کنم کی میخواد اینکار و باهاش انجام بده‌.

حتما شخصیتش جوریه که خواستار عزت و احترامه چرا بهش حس خوب ندم؟