تو عقدیم.قهر کرده رفته خونه باباش.آبروم رفته پیش خانوادم.۲روز ک قهریم.بلاکمم کرده🥲اینقد حرص خوردم ک اشتها ندارم غذا بخورم.دلم تنگ نشده براش فقط نگرانم.نگران آیندم ک با این آدم بد لج چی میخواد بشه.🥲🥲🥲شماهم از این دعواها داشتین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکم.چون اولین بارش نبود.و من همیشه گفتم از اینکار بدم میاد.باز بعد این موضوع من کلی رفتم سمتش از دلش در بیارم.باز قهر موند منم زدم ب سیم اخر دادو فریاد کردم .این پاشد رفت
خب حق داشته.چون دیگه ازدواج کردی سعی کن خیلی آروم باشی تو صحبتات رفتارات و ... هیچ وقت با داد و فریا ...
ببین من خیییلی رفتم سمتش.رفتم دستشو گرفتم.پس زد دستمو.هی نازشو کشیدم منو پس زد.منم خب تا حدی طاقت دارم.اون خودش باید بکم فهم داشته باشه.خودش کار بد کنه اصلا نمیاد معذرت خواهی
همسر منم اگه ناراحت بشه من خیلی سخت میتونم از دلش دربیارم.بجا اینکه زوم کنم رو این بدیش سعی کردم بپذ ...
اخه من طبق تحقیقاتی ک کردم فهمیدم مقصر خود ماییم ک اینا اینجوری در اومدن.ما دوست بودیم.این آرزوش بود ی بار ک قهریم و مقصرم برم سمتش و معذرت خواهی کنم.اما الان ک اینقد نازشو میکشم اینقد بد تا میکنه.میگن نباید بها داد ب این اخلاقشون.وگرنه تا اخرش همین میمونن.منم اگه دادو فریادی کردم برای این بود ک خودشو جمع کنه از این ب بعد هی قیافه نگیره برام.چون بفهمن زیادی آبرو داری خیلی سواستفادا میکنن