2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز تهیه کیک مرغ مجلسی

ابتدا سینه مرغ را آب پز و سپس ریش ریش می کنیم. دو تا تخم مرغ را هم آب پز کرده و روی مرغ ها رنده می کنیم.

گردوی خرد شده را هم اضافه می کنیم. خیار شورها را هم نگینی ریز خرد کرده به به مواد اضافه می کنیم.

هویج آب پز شده را هم روی مواد رنده می کنیم.  پیازچه ها را هم ریز خرد کرده و به مواد می افزاییم.

به نظر من طعم اصلی این غذا به پیازچه هستش.

واقعا طعم کیک مرغ را فوق العاده میکنه. بعد سس مایونز را با ماست چکیده مخلوط کرده و روی مواد میریزیم.

از سالاد الویه کمتر می ریزیم، چون لابه لای نون هم باید سس بزنیم.

حالا کف ظرف دو تا نون تست میگذاریم. سس می زنیم و از مواد روی نون تست قرار میدیم.

باز یک لایه نون تست و بعد سس و مواد تا لایه آخر که موادمون تمام شه. لایه آخر باید نون تست باشه.

بعد سس میزنیم ونوش جان میکنیم

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

کیک گوشت داریم کیک مرغ و بادمجان هم داریم

خمیر باید درست کنی مواد هم سرخ کنی بریزی وسطش

ولی موادش را بزن نت سرچ کن

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ مناسب 2 نفر

نصف سینه مرغ

تخم مرغ 2 عدد

کمی گردوی خرد شده

جن عدد خیار شور

هویج یک عدد

پیازچه 2 ساقه

ماست چکیده

سس مایونز

نان تست

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
چه جالب فک میکردم باید خوشمزه باشه

خوشمزه است

ولی به نظرم زیاد با الویه تفاوت نداره

میتونی کلا از مواد الویه استفاده کنی روی نون‌تست

خواهش اینو از نت گرفتم براتون

به نظرم سلیقه ای درس میکنن