2777
2789
عنوان

گوشی شوهرم 💔

288 بازدید | 25 پست

دیشب تاپیک زدم خیلیاتون گفتین خیلی ها نگاه میکنی، عادیه،ولش کن و...، اما من از شب تا همین الان مدام فکر کردم بخدا عادی نیست بخدا حالم خوش نیست 

وقتی من هستم 

وقتی... 

وقتی... 

ای خدا چرا باید به فیلم بد ببینه چراااااا

من چیکار کنم 

صبح اومد خونه، میخنده، سر ب سرم میزاره میگه چرا حوصله نداری 

چی بگم، بگم الان دلم میخواد بزنم لهت کنم، اما فقط فعلا ساکتم 

ای خدااااا

خب باهاش حرف بزن دیگه چرا خودتو ناراحت میکنی 

بهش توضیخ بده بگو چرا نگاه میکنی؟ اعتیاد پیدا کردی ؟ به فکر ترک کردنش هستی؟ 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکلت روبهش بگو .نریزتوی خودت .اصلاهم عادی نیست که یکی اینجورفیلماببینه 

اونایی که میگن همه میبینن غیرعادین 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خب باهاش حرف بزن دیگه چرا خودتو ناراحت میکنی بهش توضیخ بده بگو چرا نگاه میکنی؟ اعتیاد پیدا کردی ؟ به ...

ممیترسم، میترسم اون حافظه ک من بلدم هم یاد بگیره کلا بره قایمکی نگاه کنه 

میترسم بدتر بشه

چچه خواسته ایچی بگم، بگم ک راحت همه حافظه رو پاک کنه

بگو این کارش آزارت میده بگو ک تکرار نکنه گوشیش هم همیشه باز باشه و ازت چیزی پنهون نکنه 

بدیه روزای خوب اینه که بعدا میفهمی روزای خوبی بودن...!
خب مشکلت روبهش بگو .نریزتوی خودت .اصلاهم عادی نیست که یکی اینجورفیلماببینه اونایی که میگن همه میبینن ...

چچی بگم 

چجوری برخورد کنم 

خیلی میترسم، بدتر بشه و بیشتر سوق پیدا کنه بطرف اونجور چیزا

ممیترسم، میترسم اون حافظه ک من بلدم هم یاد بگیره کلا بره قایمکی نگاه کنه میترسم بدتر بشه

جیغ جیغ نکن  موقع حرف زدن 

مثل دوتا ادم بالغ حرف بزنین

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
شوهر من خیلی درگیره کاره (حالا خوبه پولیم درنمیاره)به این چیزا نگاه نمیکنه ،حتما شوهرت خیلی وقتش آزا ...

نه اتفاقا از لحاظ روحی و مالی و..  تحت فشاره اما اصلا اینجور مردی نبود نمیدونم چرا اینطوری شده

بگو این کارش آزارت میده بگو ک تکرار نکنه گوشیش هم همیشه باز باشه و ازت چیزی پنهون نکنه

گگوشیش بازه، قفلش فقط ب من گفته و من میبینم 

اما ی فیلم سینمایی که داخلش حرکات بد داره، مدام میره نگاه میکنه 

در مورد خودارضایی دخترا مدام سرچ میکنه