2777
2789
عنوان

نظرتون راجب دختری که عملای زیادی انجام داده چیع

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک ب اندازه عمل میکنه و واقعا خوشگلتر میشه ربطی ب اعتماد ب نفس نداره طرف واسه زیباییش کرده و در نهایت ب ما ربطی نداره

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

به هر دلیلی ، ظاهرخودشون رو دوست نداشتند ممکنه این حس رو دیگران به وجود اورده باشن که ایشون زیبا نیس ...

من خودم دندونام رو رفتم کامپوزیت کردم 

بوکال فت کردم 

بعدش رفتم  فیلر زدم به  چونم و لبم

ابرو فیبروز کردم موهامو کراتین کردم و ...

جدیدا هم میخوام لیفت شقیقه و عمل بینی انجام بدم ولی حس میکنم  به دید اطرافیان این همه عمل خوب نیست...

خیلیا نمی‌پسندن

حسم بده

من خودم دندونام رو رفتم کامپوزیت کردم بوکال فت کردم بعدش رفتم فیلر زدم به چونم و لبمابرو فیبروز کر ...

مهم احساس شماست ، همیشه هستند ادمایی که شناختشون از ما اشتباه باشه ، اگه عوارضی ندارند و اسیبی به روح و جسمتون وارد نمیشه ، حال تون بهتر میشه ، چرا که نه انجام بدید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

ببین

ممکنه طرف اعتماد بنفس نداشته باشه ک صورتشو تغییر داده

ممکنه تغییرکردن رو دوست داشته باشه براهمین جراحی کرده ژل زده ک زیباتر شه

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

به نظرت من خییلی عمل کردم ؟؟!!بالاتر گفتم چیکار کردم...

نه

ولی لیفت شقیقه انجام نده

من قصدشو داشتم

ی دکتر گفت زیر پنجاه سال انجام بده بعد‌چندسال دچار عوراض خیلی بدی میشه

واینکه سعی کن بینیتو طبیعی روبه نیمه فانتزی عمل کنی ک یعدا پشیمون نشی

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

من خودم دندونام رو رفتم کامپوزیت کردم بوکال فت کردم بعدش رفتم فیلر زدم به چونم و لبمابرو فیبروز کر ...

اگه طبیعی انجام داده باشی واقعا و پلنگ طوری نباشه اصلا دیدشون بد نیست اگه هم کسی چیزی گفته از روو حسادته، خودت اعتماد به نفس نداری

امضا ندارم اثر انگشت زدم

😬تنها عملی ک نکردی عمل صالح بوده

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾