2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

194 بازدید | 15 پست

پسرم تقریبا 20 روزشه، 35هفته دنیااومده زردیش خوب نمیشه چند بار دستگاه اوردیم یه روز خوب میشه باز زردش میره بالا 

همهههه کار کردم

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲.۳ روز باید تو دستگاه بخوابه ومدام شیر بهش بدیین تا زردیش برا پایین

4 روز تو دستکاه بود

مدااااام شیر میخوره و مدام جیش پی پی میکنه

دائم بهش شیر بده .هم شیر خودتو بده هم شیر خشک .هر چی بیشتر بتونی بدی زودتر از بدنش دفع میشه

مدام شیر خشک و شیرخودمو میدم زود زود هم جیش پی پی میکنه 

تا دوماه زردی داشت؟؟

اره  یا بیمارستان بستری میشد یا دستگاه می‌آوردیم خونه.هر کاری گفتن کردیم همه نوع آزمایش تو شهرهای بزرگ...آمدم نی نی سایت یکی گفته بوود ختنه.ما هم انجام دادیم خوب شد

اره یا بیمارستان بستری میشد یا دستگاه می‌آوردیم خونه.هر کاری گفتن کردیم همه نوع آزمایش تو شهرهای بز ...

زود بدنیااومده گذاشتم همون نزدیک دوماهگی ختنش کنم

زود بدنیااومده گذاشتم همون نزدیک دوماهگی ختنش کنم

بسلامتی زایمان کرذی مبارک باشه چیزیش نیست نگران نباش خوب میشه من از تاپیک های سونوگرافی میشناسمت اگه اشتباه نکنم استرس زیادی داری سعی کن آروم باشی استرس فقط کارهارو خراب میکنه

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 

عناب بجوشون،یکی دوتا قطره چکان بده بخور،دختر من تا دوماه زرد بود چون زود به دنیا اومده بود،خانه بهداشت گفت عناب بجوشون بده،دادم از بدنش درومد

خدایا سلامتی کوچولوهامو فقط از خودت میخوام  

بسلامتی زایمان کرذی مبارک باشه چیزیش نیست نگران نباش خوب میشه من از تاپیک های سونوگرافی میشناسمت اگه ...

اره عزیزم هموونم