2777
2789

قبلا سیکلام ۲۸ روزه بود ولی ۳ماهه که ۲۶ روزه شده 

اگه بخوام طبق اون ۳ دوره حساب کنم باید جمعه میشدم 

اگرم ۲۸ روزه بخوام حساب کنم باید دوشنبه میشدم 

ینی دوروز الی ۵ روزه که عقب انداختم 

همش علائم پریودی دارم جوری که همش میگم شدم 

رابطه پر خطر هم نداشتم 

دیروزم بیبی چک زدم منفی بود 

به نظرتون بازم احتمال بارداری هست؟!

بچم ۱۸ ماهشه تازه

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه احتمالش نیست بی بی چک یک هفته قبل موعد هم نشون میده

ینی بازم منتظر بمونم یا برم دکتر 

با بچه کوچیک دکتر رفتن و سونو اینا خیلی سخته

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
نه باردار نیستی

سابقه نداشته اینجوری عقب بندازم 

با ادرار اول صبح بی بی زدی ؟

نه عزیزم وسط روز بود

چی بگم شاید منفی کاذب بوده 🤷‍♀️

ببخشید ینی با کاندوم هم احتمالش هست؟

من یکسال اقدامم تازه بی بی چکم مثبت بنظرم بی بی چکا تا حد زیادی درست میگن وقتی منفیه منفیه دیگه

مبارک باشه عزیزم به سلامتی انشالله😍😍

چی بگم والا هر چی خدا بخواد 

فقط امیدوارم موضوع نگران کننده ای نباشه

خب فردا صبح با ادرار اول صبح امتحان کن . اگه اونم منفی بود برو دکتر

اهان 

باشه عزیزم