2777
2789
عنوان

دکتر عالی برای ریزش مو تبریززز

354 بازدید | 22 پست

تبریزیا تو رو خدا بیاین جواب بدین .. اینقد ریزش مو دارم دارم کچل میشم تار موهام خیلی نازک شده .. روزی ۵۰۰ تا م ریزش دارم یه دکتر خوب برای ریزش مو معرفی کنین هیچی از موهام نمونده .. کسی تزریق اگزوزوم انجام داده برا ریزش تاثیر داشته؟

عزیزم علت ریزش موهات باید پیدا و درمان بشه نه خود ریزش مو

علتهاش کمخونی ، حرارت کبد، کم کاری تیروئید، تنبلی تخمدان، استرس 

کدوما رو داری؟

اینا رو درمان کنی ریزش موهام متوقف میشن

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته پیش رفتم دکتر امیرنیا.هم دخترم هم خودم ریزش خیلی خیلی شدید داشتیم مثل شما..قرصو شامپو و محلول داده برا هر دومون.ررا منم مزوتراپی تجویز کرده ولی فعلا نرفتم.اما با همین شامپو و محلو حس میکنم یکم یکمتر شده..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

منم مزوتراپی رفتم،یک جلسه ولی توفیقی نکرده

مزوتراپی ۱جلسه اثر نمیکنه حدااقل ۶ جلسه باید بری

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

عزیزم علت ریزش موهات باید پیدا و درمان بشه نه خود ریزش موعلتهاش کمخونی ، حرارت کبد، کم کاری تیروئید، ...

من ۶ ساله تیروئید کم کار دارم .. ولی دکتر میگه ریزش موهات ربطی به اون نداره چون کنترل شده س .. کلی ازمایش دادم کم خونی و کنبود ویتامین ندارم .. آزمایش هورمون تازه دادم بنظرم از هورمونه ... ولی یه دکتر معروفی کنین که ریزش موم کنترل بشه .. ۵ ساله ریزش دارم هر دکتری رفتم ازمایش هورمون ننوشته همش مکمل میدادن که هیچ تاثیری نداشت

مشکل شما چی بود هورمونی بود؟

راستش ازمایش ندادم واس همین مزونکردم..فردا قرار ازمایش برم ببینم مشکل چیه..ولی چندماه پیش ازمایش داده بودم همه چی سالم بود.یکم ویتامین اینا کم داشتم

مزوتراپی ۱جلسه اثر نمیکنه حدااقل ۶ جلسه باید بری

باید برم گدایی کنم ک بتونم ۶ جلسه برم ای خدا خودم هزارتا مرض شوهر انواع دیسک و بیماری،بچهام دوتاشون بیماری ک همیشه باید تحت درمان باشن،خرج خونه لباس بخدا ب نون شب محتاجیم شوهر کارگر

من هفته پیش رفتم دکتر امیرنیا.هم دخترم هم خودم ریزش خیلی خیلی شدید داشتیم مثل شما..قرصو شامپو و محلو ...

امیرنیا رو به شما معروفی کردن قبلا کسی برای ریزش مو رفته بود؟

امیرنیا رو به شما معروفی کردن قبلا کسی برای ریزش مو رفته بود؟

اره اینجا خیلیا میرن باید دوماه قبل وقت بگیری..خواهرشوهرمو دختر جاریم رفتن نتیجه دیدن..

من ۶ ساله تیروئید کم کار دارم .. ولی دکتر میگه ریزش موهات ربطی به اون نداره چون کنترل شده س .. کلی ا ...

من خودم زبانشناسی کار میکنم از روی عکس زبان دقیق میتونم بگم چه مشکلاتی داری و ریشه مشکلت رو پیدا کنیم

خیلی از موارد مثل غلبه مزاجی حرارت کبد و..تو آزمایشات نشون داده نمیشه

خواستی امضا رو بخون بهم پیام بده

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه