2777
2789
عنوان

مرگ پسر 15

356 بازدید | 36 پست

خدا لعنت کنه همچنین ادم های رو پسر 15سالش بود رفته جیرفت پیش عمش چند نفر میان میگیرنش میرن تو اب خفش میکنن بعد میندازن جلو در خونه بخاطر چی حالا 

بخاطر اینکه به یه دختر14ساله پیام داده خانواده دختره هم پسره رو میکشن هم دختره رو بخاطر چی فقط بخاطر چند تاز پیام ساده 😭😭😭قلبم ب درد امدم وقتی مادرش برای مامانم تعریف میکرد میگفت پسر من فقط 15سالش بوده چه میدونست عشق عاشقی چیه همین جوری واسه سرگرمی ب دختره پیام میداده خدا لعنت کنه خانواده دختره رو

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

دختره رو هم کشتن؟

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه رسما ایران شده قتلگاه

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

الان گریم گرفته😭😭دست پام میلرزه واقعا چطور دلتون امد فقط 15سالش بود

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

دختره رو هم کشتن؟

اره 

وای خدا یعنی کشتن این قد براشون بی ارزشه که واسه چندتا پیام برن دخترو پسرو بکشن

داره دیگه تو ایران عادی میشه

خدا لعنتشون کنه. ولی فک میکنم یه چیزی فرا تر از پیام بود ولی بازم دوتا بچه بودن خدا ازشون نگذره

به نظرم اگه فراتر از پیام هم بوده باشه بازم نباید همچین کاری میکردن‌..💔

وطن بسوزد و من در جوش و خروش نباشم؟ خداکند که بمیرم و وطن فروش نباشم🇮🇷✌️️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش