دارید ؟ تاثیری تو بهتر شدن پوست داره یا نه صرفا خوب صورت شسته میشه؟ همین
راهکاری برای بهتر شدن پوست دارید کارای ساده خونگی؟؟
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانهتره🥕
مدام ازش استفاده نکن هر 4 . 5 بار در میون استفاده کنسد دفاعی پوست و اگه مدام استفاده کنی ضعیف میکنهت ...
جدی
ممنونم خیلی لطف کردی
پس برا من که منافذ باز دارم زیاد خوب نیست😘😘