2777
2789
عنوان

برس شستشوی صورت

90 بازدید | 10 پست

دارید ؟ تاثیری تو بهتر شدن پوست داره یا نه صرفا خوب صورت شسته میشه؟ همین

راهکاری برای بهتر شدن پوست دارید کارای ساده خونگی؟؟

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم پوست نرم میشه

استفاده کردی

از کدوم برس ها داری

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

منظورت فیس واشه؟

بله بله

من داشتم ولی راضی نبودم 

هرروز ازش استفاده نکن سد دفاعی پوستت اسیب میبینه

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

مدام ازش استفاده نکن 

هر 4 . 5 بار در میون استفاده کن

سد دفاعی پوست و اگه مدام استفاده کنی ضعیف میکنه

تازه رو منافذ باز هم اثر بد داره

هفته ای ازش استفاده کنی خوبه لایه برداری هم میشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

مدام ازش استفاده نکن هر 4 . 5 بار در میون استفاده کنسد دفاعی پوست و اگه مدام استفاده کنی ضعیف میکنهت ...

جدی

ممنونم خیلی لطف کردی

پس برا من که منافذ باز دارم زیاد خوب نیست😘😘

جدیممنونم خیلی لطف کردیپس برا من که منافذ باز دارم زیاد خوب نیست😘😘

عزیزمی

ولی هفته ای یکی دوبار و بزن چونکه عمقی تمیز میکنه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️