2777
2789
عنوان

خودم خودمو گول زدم

117 بازدید | 8 پست

چرا فکر کردم زندگی بدون عشق میشه 

وقتی شوهرتو دوست نداشته باشی هیچ وقتم دوسش نخواهی داشت 

وای خدا باخودم چیکارکردم 

من دوسش نداشتم  خودمو گول زدم  الانم دوسش‌ندارم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تاپیکاتون متوجه شدم که شما یه نوزاد دارید تو زندگی همه بالاخره یه مشکلاتی هست. ولی احتمال اینکه الان افسردگی بعد از زایمان رو تجربه کنید زیاده پس سعی کنید از طریق طب سنتی یا هر روش دیگه‌ای که خودتون صلاح می‌دونید برای درمانش اقدام کنید چون وقتی افسردگی هست هم مشکلات خیلی بزرگتر از حد واقعیشون به نظر می‌رسند و هم اینکه روز به روز با روحیات ضعیفی که داریم مشکلاتمون بیشتر می‌شه. 

چرانمیخوایش مشکلش چیه

انقدر زیاده کدومو بگم 

خسیس بددهنه بی عرضه ست خانوادش یی فرهنگن بی پوله 

کثیفه بداخلاق دست بزن 

حرمتی بینمون نمونده 

کلا درگیره خودش باخودش 

اهل تفریح وبگو بخند مسافرت نیست 

اهل زن وبچه نیست 

عین مردای ۵۰۰ سال پیش میمونه ک میگ زن فقط بپزه بشوره یه قرونم خرجش نشه 

ازهمه بدتر توخونه اش هیچی پیدا نمیشه بعد میگ بردی ب کی فلان خوراکی دادی 

تهمت میزنه 

راحت حرف درمیاره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

از تاپیکاتون متوجه شدم که شما یه نوزاد دارید تو زندگی همه بالاخره یه مشکلاتی هست. ولی احتمال اینکه ا ...

من ۱۴ ساله دارم باهاش زندگی میکنم 

از اول مشکل داشتم فقط سعی کردم بشینم سرزندگیم بخاطر حرف مردم وآبرو و چه میدونم اسمم مطلقه نشه حتی تاپای طلاقم رفتم ولی نذاشتن 

حالا ک میبینم این آدم بشو نیست سنش بالاتر میره بدتر میشه قدر نمیدونه  کمک حال نیست 

باورت میشه میگ خونه چیه ماشین چیه بعد ۱۴ سال یه نمکدون مثلا لازم باشه میگه پس نمکدونمون چی شد ک حالا بخوای بری بخری فکرمیکنخ یه موکت زیرش باشه کافیه 

اصلا نمی‌فهمه زن بچه لباس میخوان گردش میخوان محبت میخوان همه اینا ب جهنم یه زبون خشک وخالی هم نداره همش فحش 

منم ۱۴سال نقش بازی کردم ک همه چی اوکی ولی دیگ نمیتونم کم آوردم یه نفره نمیشه

من ۱۴ ساله دارم باهاش زندگی میکنم از اول مشکل داشتم فقط سعی کردم بشینم سرزندگیم بخاطر حرف مردم وآبرو ...

درسته واقعا سخته. اما جدااز رفتار و اخلاق همسرتون، به این موضوع افسردگی بعد زایمان هم توجه داشته باشید. من بعد زایمان دومم دچار شدم و خیـــــــــــلی اذیت شدم. و همون موضوعاتی تو زندگی قبلا هم برام آزاردهنده بود بعد اون زایمان، برام حکم فاجعه رو داشت. البته الان با گذشت ۴ سال از زایمان هنوز هم به کلی برطرف نشده و هرچند مدت یکبار عود میکنه.