2777
2789

نگاه من یه جلسه رفتم یه قالب گذاشت دهنم و...

و من عوارضش رو خوندم پشیمون شدم خب 

الان میگه من هزینه آنالیز طرح لبخند دندونی ۶۰۰ بود الان از پولی ک دادی کم میکنم و بقیش بهت پس میدم 

حق با ایشون هست؟ 

و اینکه من دندونم چون پوسیده بود یه دندونم تراش داد الان وسطش خالیه بهش بگم ک درستش کنه با هزینه خودش یا خودم پول بدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عوارضش چی هست

بهش گفتم ضمانت بده گفت احتمال داره بشکنه خود به خود تو دهنت یا ترک برداره و ضمانت نداد گفت شاید یکی دو سال دیگه احتمال هم داره بیوفته 

و وقتی یکم از مینا رو برداریم گفت خیلی خیلی کم اما حساسیت دندونت پیدا می‌کنه به سرما و گرما

اینا رو خودش نگفت ازش پرسیدم سوالات گفت آره احتمال داره حساسیت پیدا کنه و درد کنه

بهش گفتم ضمانت بده گفت احتمال داره بشکنه خود به خود تو دهنت یا ترک برداره و ضمانت نداد گفت شاید یکی ...

من لمینت زدم دکتر گفت عمری هستن 

احتمال دارن با ضربه در بیان ولی احتمال شکستن ندارن

چندباری هم در اومدن بردم چسب کردم ولی عوارض دیگه ای نداشتن

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
خودت باید پول بدی و. اینکه اگه خدمات انجام ندی باید پول معاینه رو بدی

خب من پشیمون شدم و اصلا طرح لبخند به کارم نمیاد دیگه چیکار کنم الکی پنج میلیون بهش بدم یکم زورم میاد🥲

من لمینت زدم دکتر گفت عمری هستن احتمال دارن با ضربه در بیان ولی احتمال شکستن ندارنچندباری هم در اومد ...

من ازش پرسیدم اون تضمین کارش بهم نداد 🥲

منم گفتم دکتری ک خودش کارش تضمین نمی‌ده و ضمانت نمیکنه من چطور بهش اعتماد کنم🥲

من پرسیدم احتمال داره خود به خود تو دهنم بشکنه و ترک برداره گفت تاحالا برای من پیش نیومده ولی آره احتمال دارخ