2777
2789

سلام نوزادم تو هفته ی سی بدنیا اومد با وزن 1250 خودم اکلامپسی میشم مجبور به سزارین الان دوازده روز داخل دستگاه س دیشب پرستاری گفت حالش بد شده دیگه شیرم نمی خوره خونریزی ریه کرده ساکشن کردن دیشب م خون بهش تزریق کردم حالم خیلی بده کسی بود این تجربه رو داشته دکتر میگه طبیعی ولی پرستاری میگه فقط خدا 

سلام عزیزم

به حرف پرستار اصلا گوش نکن اونا یه چیزی واسه خودشون میگن

بنده خدا خانومه بچش تو ان آی سی یو بود خودش با حال بد و روحیه داغون رفت از پرستارا پرسید حال بچه من چطوره پرستاره گفت امیدی بهش نداشته باش بچت نمیمونه خانومه بنده خدا پس افتاد ولی بچش حالش خوب شد و مرخص شد و صحیح و سالم بچشو برد خونه

بعضی از پرستارا متاسفانه اینجورین شما همون حرف دکترو ملاک قرار بده

سلام عزیزمبه حرف پرستار اصلا گوش نکن اونا یه چیزی واسه خودشون میگنبنده خدا خانومه بچش تو ان آی سی یو ...

شما تا حالا نوزاد اینجوری دیدن بخدا شب روز ندارم درد های خودم کنار حالا بچه م یه طرف 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمبه حرف پرستار اصلا گوش نکن اونا یه چیزی واسه خودشون میگنبنده خدا خانومه بچش تو ان آی سی یو ...

شما تا حالا نوزاد اینجوری دیدن بخدا شب روز ندارم درد های خودم کنار حالا بچه م یه طرف 

آره من بچه خودم زود دنیا اومده بود کلی بچه با این شرایط دیدم اونجا حتی بعضیاشون واقعا حالشون بد بود ولی خداروشکر خوب شدن مرخص شدن

نگران نباش کوچولوی شما هم الان واسه همین اونجا بستریه که ازش مراقبت کنن و مشکلشو حل کنن

توکلت به خدا باشه

یه پرستاره تعریف میکرد یه خانمی بچش اونجا بستری بوده دکتر گفته دیگه کاری براش نمیتونیم انجام بدیم و بچت خوب نمیشه ولی میکفت مادره شبانه روز بالاسر بچش مونده بوده و از بچش نگهداری کرده که بچش خوب شده و مرخص شده میگفت الان بچه ۳ سالشه هر از گاهی مادرش میاردش ان آی سی یو پیش پرستارا میبیننش

واقعا واسه خدا معجزه کاری نداره

همیشه امید داشته باش به رحمت خدا

آره من بچه خودم زود دنیا اومده بود کلی بچه با این شرایط دیدم اونجا حتی بعضیاشون واقعا حالشون بد بود ...

نگران خونریزی ریه شم این نگران کرده نوزاد شما چند هفته بدنیا اومده

چرا زود به دنیااومده عزیزم؟مسمومیت بارداری گرفتی؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مال من دیروز فوت کرد دیگه نموند

خدا به دلت صبر بده عزیزم خییییلی ناراحت شدم😔😔😔

انشالله دامنت بزودی دوباره سبز بشه خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده🤲

آدم نمیدونه سرنوشت چه بازیهایی باهاش میکنه ما فقط میتونیم صبور باشیم