2777
2789

سلام من دخترم باید بره کلاس هفتم ، موندم بفرستمش غیرانتفاعی یا دولتی . دبستان غیرانتفاعی بود . شهریه ها بالاس میگم همون هزینه رو میکنم کلاسی که دوس داره میفرستم . 

بستگی داره 

دبیرستانای دولتی محل زندگیتون اگر خوبه دولتی بفرستین

اگر نه غیر دولتی وصرفا بخاطر جمعیت کمشون واینکه از نظر تربیتی یکم کنترل شده ترن مدارس غیر انتفاعی

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ابتداییو بیشتر غیرانتفاعی میفرستن چون میخوان یکی مراقبشون باشه

یا متوسطه دوم که به کنکورش کمک بشه

متوسطه اول نیازی به این همه هزینه نیست

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

دولتی خوب هم داریم اگه خوب سراغ دارین بفرستین چوم این سن حساسه همکلاسی و هم مدرسه ای ها تاثیر زیادی ...

فکر کنم دولتی ها برای ثبت نام محل زندگیو نگاه نمیکنن نمیشه هر جا دلت خواست ثبت نام کنید 

الان که سنش بالاتر رفته بفرستش دولتی خوبه همه چیو خودش متوجه میشه و یاد میگیره پول غیر انتفاعی رو هم براش کلاسای درسی ثبت نام کن 

منم قصد دارم فقط دبستان بچه عامو غیرانتفاعی بفرستم بعدش باید برن دولتی با همه سختی های درس خوندن اشنا بشن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
غیرانتفاعی معتبردوره نوجوونی حساسهنذار بره دولتیمحیط دولتی ها معمولا خوب نیست(میدونم الان یک عده میر ...

چرا بریزن ، درست میگی

کلی کاربر نی نی سایتی اومدن تاپیک زدن که تو مدارس چه خبره ، نصفشون دروغ باشه نصف دیگه خودش بیداد میکنه