2777
2789
عنوان

از درد شدید دست از خواب پریدم😭

138 بازدید | 17 پست

این دو سه روز یکم کار سنگین انجام دادم  یکم درد گرفته بود ولی الان خیلی شدیده از کمر میگیره تا نوک انگشتان

خیلی درد دارم باردارم چکار کنم؟ 

دارم دستمال گرم میزارم روش بلکه قابل تحمل بشه اون دستمم داره درد میگیره 

چکار کنم؟ یعنی چشه؟

دیسک کمر ک نداری؟ 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار کار سنگین می‌کنه ‍؟ دخترم تو باید استراحت کنی😅 یه دوش آب گرم ، پماد ارومیکس از داروخانه بگیر بزن گیاهیه عوارضی ندارع در جا دردت و آروم می‌کنه 

دیگه هم کار سنگین نکن 🤭

نمیدونمولی این انگار عضله و رگ و استخون همه‌جا همه

من دیسک دارم میزد ب انگشتای دستم بی حس میشدن حتی . 

الان همون گرم کن خوب میشه . منم کار سنگین میکنم باید حوله داغ بذارم . کیسه نمک هم داشته باشی گرمش کنی خوبه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

باردار کار سنگین می‌کنه ‍؟ دخترم تو باید استراحت کنی😅 یه دوش آب گرم ، پماد ارومیکس از داروخانه بگیر ...

کار سنگین فشارش رو رستم بود

یه نقاشی رو دیوار و رانندگی با یه فرمون خیلی سفت

آلان  شوهرم رو میفرستم بره بخره

کار سنگین فشارش رو رستم بودیه نقاشی رو دیوار و رانندگی با یه فرمون خیلی سفتآلان شوهرم رو میفرستم بر ...

همون عضلاتت گرفته یکم من خودم زیاد راه برم شب موقع خواب مچ پام دل دل می‌کنه تا پماد نزنم نمیتونم بخوابم 

زیادی فشار رو دستت بوده یکم اذیتت کرده 

مرسی عزیزم

یه حوله بپیچ دور دستت آروم آروم با درجه کم اتو بکش .اگه کسی هست بده واست اتو بکشه رو دستت . اگه تنهایی حواست باشه مثل من نزنی خودتو بسوزونی

همون عضلاتت گرفته یکم من خودم زیاد راه برم شب موقع خواب مچ پام دل دل می‌کنه تا پماد نزنم نمیتونم بخو ...

اره خیلی فشار آورده فعلا دارم حوله گرم میکنم دلمم نمیاد شوهرم رو بیدار کنم

اره خیلی فشار آورده فعلا دارم حوله گرم میکنم دلمم نمیاد شوهرم رو بیدار کنم

میخوای تا اذان صبح صبر کن اگر دیدی هیچ جوره به هیچ صراطی مستقیم نیست دیگه همسر تو بیدار کن بره برات پماد بگیره 🥲