2777
2789
عنوان

شاید جالب باشه

224 بازدید | 3 پست

بیشتر تاپیک ها رو میخونم.

بعضیا گله از شوهرشون و رفتاراشون دارن

بعضیا سرزنش میکنن خودشون بابت کاری ک کردن

بعضیا حس میکنن خسته شدن ته خط رسیدن 

بعضیا دغدغشون انتخاب پارتنر یا رشته تحصیلی کنکور یا چیزای جزئی (که البته برا خودشون جزئی نیست و برای ادامه زندگیشون حیاتی )

حقم دارن بهشون حق میدم

بعضیا هم با وجود هر چی ک کشیدن و دیدن و فلان بازم به خدا اعتماد دارن که واقعا دمشون گرم چون خودمم همینطوریم .

منم یکی از همون ته خط رسیده هام ولی خدا هست حالا نمیدونم بعضی از مشکلای ک تو زندگی هر کسی وجود میاره حقمون و نمیدونیم داریم از کجا میخوریم یا چیزی ک برا ما پیش آورده ولی تسلیم خواستشیم 

خواستم بگم هر چی ک شده قرار بشه حضور خدا رو حس کنیم بسپاریم بع خودش اروم باشیم اعتماد کنیم ب خدا 

اگه راهی نباشه برامون ما رو برمیگردونه پیش خودش اگه راهیم باشه ب مرور زمان راه نشونمون میده به خدا باور داشته باش

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

ی چی بگم؟آدمای نی نی سایت اونقدر هم بدبخت نیستم،درواقع اینجا فقط اون قسمت بد و دردناک رو تعریف و درد دل میکنن و ماهم همون تصور ازشون برامون باقی میمونه

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چی بگم؟آدمای نی نی سایت اونقدر هم بدبخت نیستم،درواقع اینجا فقط اون قسمت بد و دردناک رو تعریف و درد ...

منم نگفتم نگن هیچکس بدبخت نیست حرفم این نبود 

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه