2777
2789

همکارم ، خیلی خیره میشه حتی وقتی متوجه میشم باز نگاه میکنه ،خیلی وقتا داره لبخند میزنه بم وقتی نگاش میکنم متوجه میشم کلا توی فضای دیگس ، مافوقمه ولی همیشه میاد سلام احوال پرسی درصورتی که با بقیه اینطور نیس ،چندباری منو به بقیه همکارا نشون داده و متوجه شدم اونا با اینکه توی قسمت دیگن ولی منو میشناسن 

یک بار اومد جلوی میز کارم خیلی سرش پایین بود خجالت می کشید و بدون اینکه چیزی بگه رفت

ولی الان دو ساله هنوز همینطوره و نمیاد جلو ،شک کردم

به نظرتون متاهله؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خسته شدم نه تمومش میکنه نه میاد جلو ،ولی منم واکنش نشون نمیدم خجالت میکشم

جدی باش خوب 

محلش نده اخم کن اگ ادامه داد بهش بگو دلیل این خیره شدناتونو متوجه نمیشم واقعا

جدی باش خوب محلش نده اخم کن اگ ادامه داد بهش بگو دلیل این خیره شدناتونو متوجه نمیشم واقعا

من نادیده میگیرم، نمیشه اخم کرد ،میترسم قصدش جدی باشه و با این کار بره

آخه اگ قصدش جدی باشه دوساللل صبر میکنه ؟ از خودش دلیل کارشو بپرس راحتتت

😞 نه من میترسم متاهل باشه و منو بدبخت کرده باشه ،من الان تمام خواستگارامو رد کردم چون درگیر اونم😞🖤🖤

وایی خدا

اوه اوه تا این حد به خاطر یه نگاهش خاستگاراتو رد کردی 

احتمالش هست ک متاهل باشه چون اگ مجرد بود و واقعا خوشش ازت اومده بود تو این دوسال یه حرکتی میزد 

خودتو گول نزن وااا دارم فکر میکنم طرف هوله 

اوه اوه تا این حد به خاطر یه نگاهش خاستگاراتو رد کردی احتمالش هست ک متاهل باشه چون اگ مجرد بود و واق ...

ی چند باری حس کردم با همکارا در مورد من صحبت میکنه برا همین فکر کردم قضیه جدیه 

آخه تموم نمیشد 

یک مرد متاهل مگه چقدر می تونه هول باشه که یک مجرد رو درگیر خودش کنه

چی بگم تو جای من باشی چیکار میکنی

دقیقا تو شرایط تو نیستم بدونم چی کار میکنم 

ولی یا ازش میپرسم میگم نکاهتون اذیتم میکنه یا دلیلش چیه 

یا باهاش کاملا جدی میشدم خودشو جمع کنه 

البته احتمالا قبل از همه اینا  پرس و جو میکنم از بقیه ببینم‌ متاهله یا نه امارشو میگیرم