2777
2789

ی دکتر میگفت روزانه یک سیب و زرده تخم مرغ بخورن.  سیستم ایمنی بدنشون قوی میشه

زرده تو هفته ۴ بار حوبه

البته بچع من خوش غذا نیست ک همش مریض

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچگی لخت گشته بدنش عادت کرده ولی در مقابل ویروس کاری نمتونم بکنم 

بعدم تغذیه اش بیشتر میوه و دسر خونگی است تا خوراکی بیرون 

الان چندوقت پیش بخاطر گرد و خاک یه کوچولو مریض شده ولی حساسیت نشون نمیدم فقط تغذیه سالم میدم مثل دمنوش و سوپ و میوه 

پسر من تا۵ سالگی رنگ دکتر رو ندید دارو نخورد منم افتخار میکردم و میبالیدم به خودم

پارسال فرستادم پیش دبستانی دقیق ۳ مهر شروع شد.هفته ای یه سرماخوردگی شدید همینجور تا الان که مدرسه تعطیل شده.الانم دارو آنتی بیوتیک میخوره چون گوشش درده😐😐😐

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

دارو نمی‌دم به بچه هام البته داروی شیمیایی و آنتی بیوتیک 

تو فصل بهار بچه رو زیاد نمیپوشونم ازبارون و برف و خاک فراری نیستن میرن زیر بارون بازی میکنن با خاک هم 

و یه سری کارها که قدیمیان میکردن مثلاً شروع غذا با نمک دریا و  شستن پاها با آب سرد بعد حموم

آب سیب  و فالوده سیب هم حدالامکان میدم بهشون 

یادم نمیاد دیگه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

چش نخورم من🤲🤲🤲بزنم ب تخته هیچ حا نمیرم کل سال ن بازار ن مهمونی باور کن از وقتی بچه هام بذنیا اومدن چهار ساله دیگه دوتا دارم فقط مگه رفته باشم یه تفریح اونم فقط خودمو همسرمو بچه هام تمام خریدا همسرم چ لباس چ هر چی پامو بیرون نمیذارم غذای مقوی میوه بهشون خیلی میرسم از لخاظ تغذیه ن ک اوضاع مالیم خوب باشه ولی هر چی دارم براشون خر تغذیشون میشع تا یکم از آب و‌گل دربیان خودمو بخاطرشون محدود کردم ارزششو داره ن مهمونی میرم ن کسی میاد خونم ولی بچه های خواهرم سالی ب دوازده ماه سرما دارن یعنی این سرماشون قط نمیشع اصلا 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد