2777
2789
عنوان

خوبی در حق کسی ک بهت بدی کرده چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست
خدا بهت آرامش بده مادر من بارها ت ابن موقعیت ها بوده و براش خواب دیدن رفته کربلا

ولی نذار مردم وقیح بشن زیادی و بیجا خوبی نکن بذار قدر بدونن

التماس دعا دارم ۲۰ ساله افسردگی دارم زندگیم بفنا رفت ... 

والا اینجور ک گفتی نه ولی خودمم خیلی ستم کشیدم و بازم شکرش ب جا میارم.

برام دعا کن شرشون بهم نرسه 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی نذار مردم وقیح بشن زیادی و بیجا خوبی نکن بذار قدر بدوننالتماس دعا دارم ۲۰ ساله افسردگی دارم زندگ ...

برای شماهم ایت الکرسی میخونم خدا نجاتت بده

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

ببین من انقدر باهام بد بودن خانواده شوهرم ک نگو ولی انقدر ک من خوبی کردم و خوب رفتار کردم باهشون الا ...

بخاطر خدا. که خدب باشی. انشالله یه روز جای دیگ. خدا برات جبران میکنه

بخاطر خدا. که خدب باشی. انشالله یه روز جای دیگ. خدا برات جبران میکنه

اره واقعا من اصن نمیتونم با کسی بد باشم ولی تو کار خدا موندم حتی یک نفر از اطرافیانم نیس که به من ضربه نزده باشه وبدی نکرده باشه